Skjul Min side

Opprett bruker for medlem

Alle Coop-medlemmer har en egen "Min side". Har du ikke tidligere brukt Min side, må du trykke på: Lag brukernavn og passord. 
Glemt passord
Hjelp til pålogging

Coop Byggmix

Finn Coop Byggmix kundeavis:

 • Coop byggekonto

  Coop byggkontoMed Coop byggekonto kan du tenke mer på byggeplanene og mindre på lommeboken. Kjøp det du trenger når du trenger det. 

  Søk om byggekonto

 • Hyttekatalogen 2015

  Produktkatalog

  Hytter/boder og utelekProduktkatalogen 2015 for hytter/boder og utelek er her. Produktene leveres i samarbeid med JABO. Det er 10 års garanti på alle hytter og lysthus og 5 års garanti på alle boder og dukkestuer.

  Last ned produktkatalogen (7 MB)

God service hos Coop Byggmix

Coop Byggmix er din lokale byggeforhandler. Skal du fornye, forbedre eller pusse opp får du gode råd hos oss.

Coop Byggmix er butikken for den nevenyttige forbruker. Her finner du det du trenger av ”gjør det selv”-varer. Våre lokale fagfolk vet hva som skal til for at du lykkes med byggeprosjektet eller oppgraderingen av hus og hage.

Din lokale byggvareforhandler 

Coop Byggmix finnes på nærmere 100 plasser i Norge. Mange steder er Coop Byggmix selvstendige butikker, andre steder er vi samlokalisert med en av Coops dagligvarebutikker eller kjøpesenter.

Vareutvalg

Siden butikkene har ulik størrelse, vil også sortimentet variere. Men den som selv ønsker å fornye, forbedre, dekorere eller pusse opp hus eller fritidsbolig inne eller ute, finner de nødvendige produktene hos Coop Byggmix. I mange butikker leier vi ut tilhengere eller sørger for hjemkjøring av varer.

Gunstige priser

Coop Byggmix er konkurransedyktig både på sortiment og faste priser. I tillegg har vi alltid gode tilbud. Som Coop-medlem får du også kjøpeutbytte på alt du handler.

Gjør det selv tips med Otto Robsahm

Legge gips Bruk av akryl Sparkling av skruer Sparkling av skjøt Sparkling av skjøt dag 2
Reparere store hull Reparere medium hull Reparere små hull Male vinduer Male rundt vindu
Male vegg Male panel Male panel dag 2 Male lister Male dør

Våre kjeder og butikker:

Velg kjede eller søk etter butikk