Skjul Min side

Opprett bruker for medlem

Alle Coop-medlemmer har en egen "Min side". Har du ikke tidligere brukt Min side, må du trykke på: Lag brukernavn og passord. 
Glemt passord
Hjelp til pålogging

Coop Elektro

Finn Coop Elektro kundeavis:

 • Gjør en trygg handel

  Coop Elektro logo
  Vi tilbyr kjente merkevare til konkurransedyktige priser og som kunde og medlem handler du trygt hos Coop Elektro. Våre lokale fagfolk har gode kunnskaper om produktene og legger vekt på å gi deg som kunde personlig service.

  Leverandøroversikt

  LeverandørlogoerHer finner du linker til leverandørene av noen av produktene du finner hos oss.

  LES MER OM LEVERANDØRENE

  Kjøp nå! Betalt senere


  Noen ganger trenger man litt mer penger enn det som står på kontoen. Andre ganger kan det være godt å vite at muligheten alltid er der. 

  KONTAKT DIN LOKALE COOP ELEKTRO

 • Hjemkjøring

  Mot et mindre beløp kjører vi varene hjem til deg. Vi tar hånd om retur-emballasjen og ditt gamle produkt, og sørger for at de blir avhentet på en måte som tar hensyn til miljøet.

  Spør betjeningen om hjemkjøring.

  Vareutvalg

  Par i butikken
  Hos Coop Elektro finner du det du har behov for - hvitevarer, brunevarer, data, mobiltelefoni, produkter for personlig pleie og andre småvarer. Sortimentet er kjente merkevarer.

  LES MER OM VAREUTVALGET

  Lønnsom handel

  Coop medlemskortCoop Elektro er konkurransedyktig både på sortiment og pris, og som Coop-medlem får du i tillegg kjøpeutbytte på alt du handler når du bruker medlemskortet.

  LES MER OG BLI MEDLEM HER

Våre kjeder og butikker:

Velg kjede eller søk etter butikk