Den gode følelsen av at sommeren nærmer seg.

Hvem er du i komiserien Neste sommer? Den superklønete Per Ivar som alt går galt for, eller den litt makelige Anki som heller vil ligge på en solseng ved Middelhavet enn å gå på utedo på hytta? Vi i Coop Marked vet hvem vi er, vi er Sommerbutikken.

Sommerbutikken

det er sånt som vekker gode minner. Fra eviglange somre på hytta, i huset til bestemor og bestefar, eller bare hjemme i gata. Noen kronestykker i en klam liten barnehånd, få lov til å gå i butikken og kjøpe seg en is. Kanskje til og med den aller største. Og det var alltid sol.Lokalmat og alt det gode sommerliv kan by på

Coop Marked

Det er sånne sommerbutikker. Forskjellen er bare at nå går du i butikken for å kjøpe grillmat og brus, ferskt pålegg til sommerfrokosten, frukt og grønt og lokalmat fra akkurat der du er. Litt sånn som i «Neste sommer» på TV Norge – bare uten alle fadesene og intrigene, bare med alle den gode sommerstemningen.

For du har sikkert lagt merke til at Coop Marked spiller en viktig rolle i «Neste sommer»?

Coop Marked er stolt sponsor av humorserien, og vi er glad for at vi får lov til å spille på lag med Neste sommer gjengen. Selv om mye går galt i serien, så ler vi godt med dem og gleder oss sånn til det blir sol og sommer igjen.


Fra settet på Neste sommer sesong 6

Så når sesong 6 av Neste sommer begynner på TV Norge 17. mars, er vi i Coop Marked der klare. Vi benker oss i sofaen med noe god sommermat. For oss kunne det godt vært sommer hele året!
  

Følg med på seriens Facebook side eller se serien på Dplay i dag.
Finn din nærmeste Coop Marked Sommerbutikk.