Nå er det bare å fyre opp grillen og gjøre seg klar til sommerens deilige grillmat. Hos Coop får du sommerens store grillvinnere!

Noen priser smaker bedre enn andre!

Den nye serien Grill Perfekt Street food stakk av med den gjeveste prisen «Norges beste grillserie» under NM i Kjøttprodukter, i regi av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund. 

Sjef for egne merkevarer i Coop, Hege Berg-Knutsen, er utrolig stolt og glad:

- Det er veldig inspirerende at vi premieres for de nye produktene våre i Street food-serien. Allikevel er det nok «rosinen i pølsa» at vår Coop grillpølse ble kåret til Norges beste. Det gjør dagen fullkommen, sier hun.

Skal du grille på tur? Prøv innbakte pølser!

Råvarer av høy kvalitet

Totalt fikk Coop hele 29 utmerkelser, fordelt på 11 gull, 7 sølv og 10 bronsemedaljer, i NM i kjøtt, og er dermed den beste dagligvarekjeden på grillmat og kjøttvarer.

– Jeg tror grillserien har slått an både hos eksperter og forbrukere fordi vi benytter råvarer av høy kvalitet, og fordi serien tilrettelegger for et perfekt grillmåltid, sier Berg-Knutsen.

Kyllingspyd er deilig i sommervarmen! Prøv disse variantene.

Ny smak vakte begeistring

Coops Grill Perfekt-serie inneholder kun kjøtt fra norske bønder. Sammen med kjøttforedlingsbedriften Fatland har Coop i år lansert en helt ny smak – «Black garlic» - som vakte begeistring hos dommerne. Her ble det gullmedaljer både for fårefilet, entrecôte og svinefilet med black garlic-marinade.

– Dette viser hvor gode vi blir i et tett og nært samarbeid med våre leverandører og deres partnere. Nå skal vi la hele det norske folk bli kjent med våre flotte produkter. Vi gleder oss til å grille perfekt i sommer også! sier Hege Berg-Knutsen.

10 på topp av grillmat

Dette er nordmenns grillfavoritter:

1. Grillpølser – 69 %
2. Burger – 56 %
3. Svinekoteletter/sommerkoteletter – 52 %
4. Ferdigmarinerte/krydrede grillprodukter – 41 %
5. Kyllingfilet – 40 %
6. Grønnsaker/vegetarmat – 38 %
7. Spesialpølser – 37 %
8. Svinebiff/filet – 35 %
9. Biff av storfe – 35 %
10. Rød fisk – 30 %

Kilde: Grillundersøkelsen er utført av analyseinstituttet YouGov for Matprat i juli 2016. 1006 personer fikk spørsmål om hvilke råvarer de pleier å grille.