Til hovedinnhold
snacks

Dadler med bacon

Lyst på noe godt som er enkelt å lage? Dadler surret med bacon er perfekt til tapasbordet, og som snacks.

Dadler med bacon

12min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

dadler (store)

kremost (naturell)

fersk rosmarin

bacon

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 220 grader. Legg bakepapir på et stekebrett.
Åpne hver daddel, fjern steinen og fyll med litt kremost, og et par blader fersk rosmarin.
Del baconskivene i to. Surr en baconstripe rundt hver daddel og legg dem på stekebrettet med skjøten ned.
Stek dadlene i ovnen i 10-12 minutter. Snu dadlene underveis i steketiden slik at baconet blir brunet på begge sider.
Server mens dadlene fremdeles er litt varme.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆