Til hovedinnhold
snacks

Lefserull med røkelaks til koldtbordet

Skal du lage festmat til mange er lefserull med røkelaks helt perfekt. Denne favoritten egner seg både som fingermat, forrett og på koldtbordet.

Lefserull med røkelaks til koldtbordet

10min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

8 porsjoner

kremost

rømme

sennep (gjerne sterk)

finhakket dill

salt og pepper (smak til)

Soft tortilla (evt. potetlomper eller lefser)

røkelaks

Fremgangsmetode

Oppskriften gir ca. 30 tapasbiter med lefserull, avhengig av hvor store biter du skjærer.
Bland kremost med rømme, sennep, og finhakket dill. Smak til med salt og pepper.
Smør kremen på tortillalefsene og legg tynne skiver røkelaks oppå.
Rull sammen og del rullen i biter. Pynt med dill.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆