Til hovedinnhold
restemat

Pytt i panne

Tenk på miljøet, reduser matsvinnet og lag en deilig pytt i panne av restemat fra kjøleskapet!

Pytt i panne

30min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

karbonader

pølser

røkt skinke

spekepølse

poteter

gulrøtter

blomkål

brokkoli

rødløk

hvitløk

rød paprika

egg

smør til steking

fersk timian

Fremgangsmetode

Smelt 1 ss smør i en stekepanne. Kutt karbonader, pølse og skinke i biter. Ha kjøttet stekepannen sammen med spekepølsen og brun disse.
Når kjøttet er ferdig stekt, legger du det i en ildfast form og holder dett varmt i stekeovnen til senere.
Skrell gulrøttene og vask potetene. Kutt begge deler i småbiter.
Smelt resten av smøret og tilsett gulrøtter og poteter. Stek til de begynner å bli møre.
Kutt løk og hvitløk i småbiter, og tilsett disse sammen med biter av brokkoli, blomkål og paprika.
Når alle grønnsakene er møre, blander du inn kjøttbitene og steker to egg i en annen stekepanne.
Legg eggene på toppen, dryss finhakket timian over og server med brød!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆