Til hovedinnhold
pasta

Rask og god pasta med reker

Unn deg noe ekstra godt til middag i dag! Lett kremet pasta med reker og erter er et lite stykke luksus for alle som liker lettvinte hverdagsmiddager.

Rask og god pasta med reker

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

reker (med skall)

spaghetti (eller tagliatelle)

gul løk

finhakket hvitløk

olje (til steking)

kremfløte

Grønnsakkraft

grønne erter (frosne eller på boks)

Fersk dill (finhakket)

parmesanost (revet)

Fremgangsmetode

Tin rekene på kjøkkenbenken dersom de er frosne. Skrell deretter rekene og sett til side.
Kok pasta som anvist. Tørr pasta må kokes lenger, mens fersk pasta er klar på et par minutter.
Rens og finhakk løk og hvitløk. Varm opp olje i en stekepanne på middels varme og la løken surre forsiktig til den er blank og myk. Tilsett finhakket hvitløk og la alt surre ca. 1 minutt under omrøring.
Hell over fløte og grønnsakbuljong og kok opp.
Tilsett erter og finhakket dill og vend inn avrent pasta og reker. Server med revet parmesanost.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆