frukt og grønt
Smakfull og fruktig stuffing til kalkun
Serverer du kalkun er det naturlig at den spiller hovedrollen. Men lager du en nydelig stuffing skal du likevel ikke se bort i fra at det er den som stjeler showet!
30min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
6 porsjoner
200 gbrød
300 gusaltede nøtter
100 gsvisker
100 gtørket aprikos
100 gdadler
2 sssmør
1 tssalt
en halv tskvernet pepper
2 dlhønsebuljong
2 sspersille
Fremgangsmetode
Skjær brødet i terninger, legg dem på et bakepapirkledt stekebrett, og la dem riste noen minutter i ovnen på 180 grader.
Hakk frukt og nøtter grovt, og stek dem lett i smøret. Bland inn brødterningene, og krydre med salt og pepper.
Ha blandingen over i en ildfast form, og hell over buljongen slik at brødterningene suger til seg væsken.
Stek stuffingen i ovnen ved 180 °C til brødet er gyldent på toppen, men fortsatt fuktig.
Når den er klar til servering, drysser du persille over og setter den på bordet.