Til hovedinnhold
frukt og grønt

Smakfull og fruktig stuffing til kalkun

Serverer du kalkun er det naturlig at den spiller hovedrollen. Men lager du en nydelig stuffing skal du likevel ikke se bort i fra at det er den som stjeler showet!

Smakfull og fruktig stuffing til kalkun

30min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

6 porsjoner

brød

usaltede nøtter

svisker

tørket aprikos

dadler

smør

salt

kvernet pepper

hønsebuljong

persille

Fremgangsmetode

Skjær brødet i terninger, legg dem på et bakepapirkledt stekebrett, og la dem riste noen minutter i ovnen på 180 grader.
Hakk frukt og nøtter grovt, og stek dem lett i smøret. Bland inn brødterningene, og krydre med salt og pepper.
Ha blandingen over i en ildfast form, og hell over buljongen slik at brødterningene suger til seg væsken.
Stek stuffingen i ovnen ved 180 °C til brødet er gyldent på toppen, men fortsatt fuktig.
Når den er klar til servering, drysser du persille over og setter den på bordet.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆