Til hovedinnhold
frukt og grønt

Plommetapas med blåmuggost

Nyt de norske plommene! Her får du oppskriften på spennende plommetapas med blåmuggost og honning!

Plommetapas med blåmuggost

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

plommer

flytende honning

chilipulver

pepper

blåmuggost

pinjekjerner

Fremgangsmetode

Del plommene i to og ta ut steinene. Legg dem i en ildfast form med snittflaten opp. Pensle på honning og dryss over chilipulver og pepper etter smak.
Stekes i ovnen 5 minutter på 200 grader.
Ta ut formen, del blåmuggosten i skiver og legg på plommene. Sett formen tilbake i ovnen og gratiner et par minutter på øverste rille, til osten har smeltet.
Rist i mellomtiden pinjekjernene et par minutter i tørr, varm stekepanne. Dryss disse over til slutt.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆