Til hovedinnhold
dessert og søt bakst

Minipavlova med multer

Gylne, saftige multer er godt til mer enn multekrem. Prøv for eksempel disse minipavlovaene med krem og multer neste gang du trenger en lekker dessert til festmiddagen!

Minipavlova med multer

2t 30min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

6 porsjoner

Minipavlova:

eggehviter

sukker

hvitvinseddik

maisenna

Pynt:

vaniljekrem

kremfløte

multer

frisk sitronmelisse (kun blader)

Fremgangsmetode

Visp eggehvite og sukker luftig. Visp deretter inn hvitvinseddik og maisenna.
Bruk gjerne en sprøytepose og lag små minipavlova former på et stekebrett kledd med bakepapir.
Stekes i ovnen på 90 grader i 2 1/2 time. Avkjøl helt før du pynter med krem og bær.
Pisk kremfløte til krem, og vend forsiktig inn i vaniljekremen.
Pynt pavlovaene med en skje krem/vaniljekrem, multer og sitronmelisse.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆