Til hovedinnhold
lunsj

Ovnsbakt omelett

Lag en lekker ovnsbakt omelett. Enkel å lage, og perfekt både til selskap og som det lille ekstra i matboksen.

Ovnsbakt omelett

30min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

egg

kaldt vann

kokt skinke

vårløk

revet ost

fersk koriander

rød paprika

salt

pepper

olje (smaksnøytral)

avokado

gressløk

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 grader. Smør en form, vi brukte en som målte 17 x 24 cm, med oljen.
Hakk skinke, vårløk og paprika i små biter og ha i bunnen av formen. Strø halvparten av osten over.
Visp sammen egg og vann, salt og pepper. Finhakk koriander og vend inn i eggeblandingen. Hell blandingen i formen. Dryss over resten av osten.
Sett formen med omelettblandingen midt i ovnen i 25–30 minutter. Sjekk med en kniv om omeletten har satt seg.
Ta omeletten ut av ovnen og la den avkjøle seg litt før du skjærer den i porsjonsstykker. Pynt stykkene med avokadoskiver og gressløk og server.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆