Til hovedinnhold
julemat

Ribbesandwich med rødkål og epler

Kan det friste med en sandwich med smak av jul? I denne sandwichen kan du bruke mye av tilbehøret til en klassisk ribbemiddag, som rødkål, surkål og sennep.

Ribbesandwich med rødkål og epler

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

smør

eple (i båter)

stekt ribbe (uten ben)

rødkål (eller surkål)

godt brød

grov sennep

syltet rødløk

sprøstekt løk

Fremgangsmetode

Smelt smør i en stekepanne på middels sterk varme.
Skrell eplet og del i like tykke båter. Stek eplebåtene forsiktig på begge sider.
Varm ribberestene og rødkålen noen minutter i stekepannen dersom du vil at smørbrødet være litt lunt.
Smør sennep på brødskiven og legg på skiver med ribbe, rødkål og stekte eplebåter. Topp med syltet rødløk og sprøstekt løk.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆