Til hovedinnhold
restemat

Lompetoast i vaffeljern

Bruk lompe- eller lefserestene fra julens festligheter til å lage en mettende snacks! Alt du trenger er lomper, litt pålegg og et vaffeljern. Et par minutter i vaffeljernet, og du har en sprø «toast» med deilig, smeltet ost og spekeskinke.

Lompetoast i vaffeljern

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

lomper eller lefser

grønn pesto

revet gulost

spekeskinke

tomat

grønn salat

fersk basilikum

Fremgangsmetode

Smør grønn pesto på to av lompene. Fordel revet gulost på lompene og legg de andre lompene på toppen.
Stek lompetoastene til osten har smeltet.
Server med spekeskinke, tomatskiver, grønn salat og basilikumblader.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆