Til hovedinnhold

Slik bruker du rester av bananer

Restemat

Hvem har ikke opplevd at bananene blir brune før du rekker å bruke dem? Ikke kast bananrestene, de er fantastisk som søtning i både bakst og drikke.

Klase med bananer på blå skjærefjøl, ved siden av en skål med skrelte bananbiter.

Har du rester av bananer, kan du lage mye godt. Bananer trives aller best i et litt kjølig klima, men tåler godt å ligge noen dager på kjøkkenbenken. Men det er jo lett å glemme dem, og før du vet ordet av det er de blitt myke inni og brune utenpå. Da er tiden inne for å lage noe skikkelig godt!

Du har nok prøvd banan i smoothie, men har du forsøkt å ha banan i pannekakerøre eller kakedeig? Det gjør baksten nydelig søt og saftig.

Prøv en av våre supergode oppskrifter med rester av banan, kanskje du finner en ny favoritt!

3 supergode oppskrifter med rester av banan

Se flere oppskrifter
▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Flere gode oppskrifter på restemat finner du her!