Klar for norgesferie i år? Det er vi og alle våre 280 butikker over hele landet. Vi er der når dere trenger en (is)pause, mat og drikke til reisen eller et lokalt turtips på veien.

Coop Marked Matkroken Besserud

Oppdag Østlandet. Neste stopp Besserud.

 

Mange forbinder kanskje Oslo og Østlandet med den klassiske bykjernen. Høye hus og asfalt. Men denne hovedstaden kan også by på skog, mark og en fantastisk utsikt på kjøpet. På vei opp mot skogen ligger en av våre butikker Matkroken Besserud. Daglig leder Henrik deler gjerne en av sine favorittsteder i nærområdet.

Se Henrik sitt lokale turtips her:

 

Coop Marked Matkroken Stokkøy

Turen går til Midt-Norge og Stokkøy

 

Ønsker du deg strand så lang øyet kan se? Da har du kommet til riktig sted. I Midt-Norge, nærmere bestemt i Åfjord kommune. Her finner du Coop Marked Stokkøy, og der kan du treffe på Walter. Han viser deg mer enn gjerne sin sandfylte perle, og flere lokale perler på veien dit.

Bli med Walter på tur her:

 

Coop Marked Matkroken Sandsøy

Se hva Vestlandet og Sandsøy har å by på

 

Hva sier vel mer Norge og sommeridyll enn «ei lita øy»? Velkommen til Sandsøy. En liten perle på Vestlandet. Her er det både vannaktiviteter og fantastiske turmuligheter. Og stikker du innom butikken på Øya Coop Marked Sandsøy da møter du kanskje Anne-Kristi, eller Laila. Begge to ivrig med å gi lokale turtips.

Se Anne-Kristi sitt lokale turtips her:

 

Coop Marked Matkroken Kirkehamn

Ta turen innom Kirkehamn og Sørlandet

 

Har du ikke vært innom Kirkehamn bør dere legge turen innom i år. Blant Sørlandets mange flotte attraksjoner er Kirkehamn intet uttak. Her bor både gammel kirkearkitektur og historiske perler i nærområdet. Og tar du turen innom Matkroken Kirkehamn møter du to blide sørlendinger som alltid har tid til å slå av en prat om alle de lokale severdighetene.

Bli med Arild og Ove på tur her:

 

Coop Marked Matkroken Lurøy

Opplev Nord-Norge og Lurøy i sommer

 

Alle snakker om vakre Lofoten, men har du hørt om Lurøy? Enda en perle i Nord og minst like vakkert syns Simon som driver Matkroken Lurøy. Og vi er enig. Butikken ligger så nærme vannkanten du kommer med en van(n)vittig vakker utsikt.

Se Simon sitt lokale turtips her: