Klar for norgesferie i år? Det er vi og alle våre 280 butikker over hele landet. Vi er der når dere trenger en (is)pause, mat og drikke til reisen eller et lokalt turtips på veien.

Coop Marked Matkroken Kirkehamn

Ta turen innom Kirkehamn og Sørlandet
 

Har du ikke vært innom Kirkehamn bør dere legge turen innom i år. Blant Sørlandets mange flotte attraksjoner er Kirkehamn intet uttak. Her bor både gammel kirkearkitektur og historiske perler i nærområdet. Og tar du turen innom Matkroken Kirkehamn møter du to blide sørlendinger som alltid har tid til å slå av en prat om alle de lokale severdighetene.

Bli med Arild og Ove på tur her:

 

Coop Marked Matkroken Imsland

Turen går til Nord i Rogaland og Vindafjord

 

Nede på kaia i bygda Imsland, lengst øst i Vindafjorden på Haugalandet ligger Coop Matkroken, den koselige møteplassen med uteservering i sommerhalvåret der du kan nyte både utsikt og folkeliv. Brit viser oss rundt, og ønsker alle nye folk hjertelig velkommen.

Hils på Brit og butikken her:

 

Coop Marked Matkroken Trotvatn

Ta turen til Vinje i Telemark

 

Midt mellom øst og vest, skog og fjell, finner vi den sjarmerende bygda Øyfjell. Her møter vi Torill, som driver Matkroken Trovatn. Bygda er et eldorado for friluftsfolk, her er det utallige muligheter for aktiviteter enten du foretrekker hjul, ski eller joggesko, skog eller fjell. Se

Torill vise deg bygda si her:

 

Coop Marked Matkroken Fjelli

Vil du bli med vestover til Fjelli?

 

Vakre Stryn har mer å by på enn isbreer, fjorder og fjell. Vi møtte på Karoline, som driver Coop Marked Fjelli, og hun kan fortelle om en aldri så liten spektakulær opplevelse bare ti minutter unna. Hva sier du til å oppleve en over tredve meter lang foss fra både innsiden og utsiden?

Og om ikke det er forfriskende nok, kan du alltids stikke innom Karoline for en is på hjemveien:

 

Coop Marked Matkroken Stokkøy

Turen går til Midt-Norge og Stokkøy

 

Ønsker du deg strand så lang øyet kan se? Da har du kommet til riktig sted. I Midt-Norge, nærmere bestemt i Åfjord kommune. Her finner du Coop Marked Stokkøy, og der kan du treffe på Walter. Han viser deg mer enn gjerne sin sandfylte perle, og flere lokale perler på veien dit.

Bli med Walter på tur her:

 

Coop Marked Matkroken Bessaker

Bli med til Trøndelag og Bessaker

 

I Åfjord kommune ligger bygda Bessaker. Her driver Torhild Coop Matkroken, som har vært matbutikk i nesten 140 år! Torill tar oss med i nærområdet til butikken, og byr på svært god utsikt. Og er du glad i trapper, kan vi røpe at det bygges en 2000 trinns variant i området. Du vil ikke angre når du når toppen.

Bli med Torhild en tur opp i heia:

 

Coop Marked Matkroken Sandsøy

Se hva Vestlandet og Sandsøy har å by på

 

Hva sier vel mer Norge og sommeridyll enn «ei lita øy»? Velkommen til Sandsøy. En liten perle på Vestlandet. Her er det både vannaktiviteter og fantastiske turmuligheter. Og stikker du innom butikken på Øya Coop Marked Sandsøy da møter du kanskje Anne-Kristi, eller Laila. Begge to ivrig med å gi lokale turtips.

Se Anne-Kristi sitt lokale turtips her:

 

Coop Marked Matkroken Lurøy

Opplev Nord-Norge og Lurøy i sommer

 

Alle snakker om vakre Lofoten, men har du hørt om Lurøy? Enda en perle i Nord og minst like vakkert syns Simon som driver Matkroken Lurøy. Og vi er enig. Butikken ligger så nærme vannkanten du kommer med en van(n)vittig vakker utsikt.

Se Simon sitt lokale turtips her: