Til hovedinnhold
frokost

Kjøleskapsgrøt med havre og yoghurt

Kjøleskapsgrøt er havregrøtens kalde fetter, en superlettvint grøt som mer eller mindre lager seg selv mens du sover. Lett å lage, kjempegodt, og riktig så mettende. Kan man be om mer?

Kjøleskapsgrøt med havre og yoghurt

10min / 5t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

5 porsjoner

lettkokte havregryn

linfrø

gresk yoghurt (yoghurt naturelle, eller fruktyoghurt)

cottage cheese

flytende honning

melk (fks. kokos, havre, mandel, kumelk eller vann)

Fremgangsmetode

Rør sammen alle ingrediensene til du har en litt suppelignende blanding.
Ha grøten over i et stort Norgesglass eller bolle med lufttett lokk. Sett grøten i kjøleskapet natten over (eller minimum 5 timer).
Ta av en porsjon med kjøleskapsgrøt og topp med det du liker best eller har for hånden. Frukt, bær, nøtter eller syltetøy er veldig godt til!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆