Til hovedinnhold
brød og bakst

Turfavoritten pinnebrød

Med en pinnebrøddeig i sekken blir turmaten en fest! Slik lager du pinnebrød på tur.

Turfavoritten pinnebrød

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

8 porsjoner

hvetemel (+ litt ekstra)

salt

sukker

bakepulver

smeltet smør

vann eller melk

Fremgangsmetode

Bland sammen alt det tørre.
Smelt smøret, og bland sammen med væsken.
Rør inn væsken i det tørre, ha eventuelt i litt mer mel om deigen er for klissete.
Pakk deigen i en boks med lokk eller i ein pose, strø litt ekstra mel over og gå på tur.
Del deigen i små stykker, ikke bruk for mye (da blir steketiden så lang), og tvinn rundt en pinne.
Stek til den er passe stekt og nyt varmt brød rett fra pinnen. Velbekomme!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆