Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Fløtebakt torsk i form

Det skal ikke mye til for å gjøre hverdagsfisken festfin. Bak torsken i ovnen med fløte, tomater og hakkede mandler. På 15 minutter er middagen klar.

Fløtebakt torsk i form

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

torskefilet (i skiver)

cherrytomater

kremfløte

hakkede mandler

brokkoli

vårløk

salt og pepper (mengde etter smak)

Fremgangsmetode

Tin fisken hvis frossen. Sett ovnen på 200 °C. Legg fisken i en ildfast form.
Del 10 cherrytomater i to og ha i formen med 3 dl fløte. Dryss over 4 ss hakkede mandler og stek i ovnen i ca. 12 minutter.
Del 1 brokkoli i biter og kok i lettsaltet vann til de er møre, ca. 5 minutter.
Finhakk 3 vårløk og dryss over fiskeformen før servering. Server med kokt brokkoli.

TIPS:

DET SMAKER GODT MED KOKTE POTETER ELLER RIS TIL.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆