Coop har Norges beste grillmat!

Nå er det bare å fyre opp grillen og gjøre seg klar til sommerens beste grillopplevelse; hos Coop får du sommerens beste grillmat!

Noen priser smaker bedre enn andre!

 

Serien Grill Perfekt Street food stakk av med den gjeveste prisen «Norges beste grillserie» under NM i Kjøttprodukter i 2018, i regi av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund. 

 

Sjef for egne merkevarer i Coop, Hege Berg-Knutsen, er utrolig stolt og glad:

- Det er veldig inspirerende at vi premieres for de nye produktene våre i Street food-serien. Allikevel er det nok «rosinen i pølsa» at vår Coop grillpølse ble kåret til Norges beste. Det gjør dagen fullkommen, sier hun.

 

Råvarer av høy kvalitet

Totalt fikk Coop hele 29 utmerkelser, fordelt på 11 gull, 7 sølv og 10 bronsemedaljer, i NM i kjøtt 2018, og ble dermed den beste dagligvarekjeden på grillmat og kjøttvarer!


– Jeg tror grillserien har slått an både hos eksperter og forbrukere fordi vi benytter råvarer av høy kvalitet, og fordi serien tilrettelegger for et perfekt grillmåltid, sier Berg-Knutsen.

Ny smak vakte begeistring

Coops Grill Perfekt-serie inneholder kun kjøtt fra norske bønder. Sammen med kjøttforedlingsbedriften Fatland har Coop i år lansert en helt ny smak – «Black garlic» - som vakte begeistring hos dommerne. Her ble det gullmedaljer både for fårefilet, entrecôte og svinefilet med black garlic-marinade.


– Dette viser hvor gode vi blir i et tett og nært samarbeid med våre leverandører og deres partnere. Nå skal vi la hele det norske folk bli kjent med våre flotte produkter. Vi gleder oss til å grille perfekt i sommer også! sier Hege Berg-Knutsen.


10 på topp av grillmat

Dette er nordmenns grillfavoritter:

1. Grillpølser – 69 %
2. Burger – 56 %
3. Svinekoteletter/sommerkoteletter – 52 %
4. Ferdigmarinerte/krydrede grillprodukter – 41 %
5. Kyllingfilet – 40 %
6. Grønnsaker/vegetarmat – 38 %
7. Spesialpølser – 37 %
8. Svinebiff/filet – 35 %
9. Biff av storfe – 35 %
10. Rød fisk – 30 %

Kilde: Grillundersøkelsen er utført av analyseinstituttet YouGov for Matprat i juli 2016. 1006 personer fikk spørsmål om hvilke råvarer de pleier å grille.

 

Redaksjonen 16. mai 2018