Hva skal vi ha til middag, er et vanlig spørsmål i norske hjem. Vi håper å ha løsningen.
Lett å lage

Hva skal vi ha til middag?

4 av 5 av oss vet faktisk ikke hva vi skal ha til middag når vi drar fra jobben. Det vil vi i Coop Prix hjelpe deg med!

Mange stikker innom butikken på vei hjem for å kjøpe dagens middag. Neste gang du er i Prix-butikken bør du plukke med deg det nye oppskriftsheftet vårt også!

 

 

Du kjenner deg kanskje igjen i følelsen av å stå der med en pakke frossenfisken fra kjøledisken, uten helt å vite hva du skal bruke det til?

 

Det ønsker vi å gjøre noe med! Vi har tatt utgangspunkt i åtte produkter som vi vet kundene våre liker godt. Mange starter nemlig planleggingen av middagen med å velge enten kyllingfilet, frossen torsk, laksefilet, kjøttboller, kjøttpølse, kjøttdeig, fiskekaker eller egg.

 

Da gjelder det å finne tilbehøret som passer, og kanskje la deg inspirere til en ny variant du ikke har forsøkt før. 

  

Velg mellom 48 oppskrifter

Til hvert hovedprodukt har vi funnet seks oppskrifter vi håper du lar deg inspirere av. Det gjør det enkelt for deg å velge noe du har lyst på når du først har funnet ut hvor du vil starte.

 

Blir du ekstra inspirert, har vi lagt ved en ukeplan der du kan skrive inn hvilken oppskrift du skal bruke hvilken dag. Hvorfor ikke lage pannekakemiddag på mandag, torsk med bacon på tirsdag, kylling i folie på onsdag, kjøttbollesuppe på torsdag og en deilig pastagrateng på fredag?

 

Finn dine egne favoritter, så skal du se du får planlagt hverdagsmiddager for hele uken i fei.

 

Du kan også prøve vårt forslag til ukemeny som vi har satt sammen av oppskriftene: 

 

 Last gjerne ned din egen ukesmeny i pdf her og heng den på kjøleskapsdøren.

 

Lett å velge, lett å lage

Vi vet at hverdagen kan være travel. Maten skal være lett og rask å lage, og alle våre oppskrifter er så kjappe å lage at du kan ha middagen på bordet innen 30 minutter.

 

Så neste gang du lurer på hva du skal ha til middag – sjekk tipsene våre!

 

Kilde: BigBlue&Company

Redaksjonen 08. jan 2018