En ukemeny sikrer varierte og gode middager. Her er en ukemeny med raske middager fra mandag til fredag, med både egg, fisk, kylling og kjøtt.

Ukemeny for kjappe, enkle og gode middager

Usikker på ukens middagsplaner? Her er våre forslag!

Ja, vi vil ha gode og varierte hverdagsmiddager, men det er lett å bare lage det samme om igjen og om igjen. 

Vi har satt sammen et menyforslag med middager du lager på under halvtimen, og som kan gi familien noen nye smaker i hverdagen også: 


Kjøttfri mandag

Start uken med en enkel suppe. Tomatsuppe med egg er en slager for hele familien. Ønsker du litt ekstra næring, tilsetter du 50 gram fersk spinat som finstrimles over suppen når du serverer den.

 

 

Fiskeburger på en tirsdag

Fiskekaker er lettvint og god hverdagsmat. Det er bare fantasien som setter grenser for  hva du kan bruke som tilbehør. Hvorfor ikke prøve en fiskeburger med salsa? 

 

 

Kjapp gulasj på onsdag

Kjøttdeigens muligheter er uendelige, men kanskje trenger du inspirasjon til en ny rett? Gulasjen kommer egentlig fra Ungarn, og er en deilig, smaksrik og varm vinterrett som passer fint når det er kuldegrader ute.

 

Denne retten er også perfekt om du har noen slappe grønnsaker i kjøleskapet du gjerne vil bli kvitt. Gulrot, sellerirot eller tomater som synger på siste verset gjør denne retten bare enda bedre.

 

 

En fiskewok som gjør torsdagen perfekt

Blir det for lite grønnsaker i hverdagen? Da er fiskewok perfekt. Denne varianten med laks og kokosmelk er enkel og veldig god. Regn med at den kan bli en gjenganger på middagsbordet!

 

 

Quesadillas – en deilig avslutning på uken

Elsker dere taco på fredager? Taco kan spises i mange varianter, og ukens forslag er quesadillas med kylling. Serverer du disse med rømme og salsa, lover vi godord fra hele familien.

 

 

VIL DU HA DIN EGEN UKESMENY? Her kan du laste den ned i pdf.

 

Trenger du flere gode hverdagsoppskrifter, har vi laget et eget hefte med hele 48 forslag til sunne og gode middager. Det skal jo holde i noen måneder, eller hva? Plukk opp heftet neste gang du er i Prix-butikken. Les mer her: 

 

Redaksjonen 08. jan 2018