
BANANKAKE
Prøv denne oppskriften!
Søtt havrebrød til kvelds - fylt med bær, banan og sjokoladebiter. Enklere og bedre blir det ikke!
Av og til er det godt å kose seg. Hvem har ikke tilbragt kvelden med å lete etter noe godt i skuffer og skap?
Trikset er å lage et søtt havrebrød som du kan fylle med bær, banan, sjokoladebiter eller annet digg! En perfekt måte å bruke opp halvgammel frukt på.
Ta det du har i skapet, eller fyll for eksempel brødet med blåbær og bringebær som i denne oppskriften. Her har vi også brukt banan og melkesjokolade i brødet. Bruk gjerne den sjokoladen du ønsker.
Havrebrød er et kjempegodt, saftig og smakfullt brød. Brødet er raskt å lage og krever ingen elting eller heving.
Spis det til kvelds mens det fortsatt er lunkent og sjokoladen deilig og smeltet. Eller hvorfor ikke overraske med noe ekstra godt til helgefrokosten?
Brødet kan gjerne tas med i matpakken - eller på tur. Perfekt påfyll når energinivået er lavt. Brødet kan også fint fryses ned om du ikke får spist det opp, så har du alltid noe godt på lur.