Til hovedinnhold
pannekaker

Luftige pannekaker med Farris

Pannekaker må ikke være flate. Lag luftige godsaker i stekepanna med litt bakepulver og brusende boblevann.

Luftige pannekaker med Farris

30min / 1t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

egg

farris (spe med mer om nødvendig)

matfløte

hvetemel

sukker

bakepulver

salt

smør til steking

Fremgangsmetode

Bland det våte i det tørre og rør ut alle klumpene. Skill gjerne ut litt eggehvite og pisk den litt for hånd. Ha hviten i røren til slutt for ekstra luft.
La røren stå og kose seg i minst en halvtime.
Stek små, tykke pannekaker gylne på begge sider.
Ha på hva du vil. Disse er gode med rørt blåbærsyltetøy eller dynket i lønnesirup.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆