Mens Club

- Fort gjort å handle billigere mensprodukter

Medlemsfordel for alle våre Coop-medeiere!

 

Velkommen til Mens Club, hvor du som medeier automatisk er medlem. Det betyr at du får 50 % rabatt på bind, truseinnlegg og tamponger når du handler hos Coop Prix.

 

Mens Club er en klubb for alle - uansett om du handler til deg selv eller noen du er glad i.

 

Mensen er ikke noe man velger selv. Likevel må kvinner bruke titusener av kroner på mensprodukter i løpet av et liv. Vi i Coop Prix synes det er urettferdig at kvinner skal måtte betale ekstra moms på produkter som bind og tamponger. Derfor lanserer vi Mens Club – Norges første og desidert største rabattklubb for mensprodukter.

 

Vi i Coop-familien har lenge vært opptatt av å være med på dugnaden om å utjevne forskjeller mellom kjønn, og for å bedre situasjonen for de som har utfordrende økonomi. Som et av våre tiltak reduserer vi prisen på mensprodukter med hele 50% for alle våre medlemmer. 

 

 

Et meningsløst tabu

 

Det at mensen fortsatt er et tabu for mange, gjør hverdagen vanskeligere for kvinner over hele landet. Som en medlemseid organisasjon er det viktig for oss å ivareta alle våre medlemmer, og vi vil derfor jobbe for at kvinner ikke skal ha en ekstra utgift på grunn av noe så naturlig som en menstruasjonssyklus.

 

Med Mens Club ønsker vi å bidra til å kvitte oss med dette tabuet en gang for alle, og dermed normalisere helt hverdagslige situasjoner som i dag oppleves utfordrende for mange.

 

 

 

Velkommen til Coop Prix og Mens Club!

 

 

Ofte stilte spørsmål

 

Når begynte denne rabattordnigen?

Mens Club åpnet dørene kvinnedagen 8. mars 2021.

Kan bare kvinner får rabatten?

Nei, rabatten gjelder alle som er Coop-medlem!

 

Hvordan blir jeg Coop-medlem?

Klikk deg inn på denne linken og fyll ut skjemaet. Det er fort gjort! Deretter anbefaler vi at du bruker Coop-medlemsappen. Den kan du laste ned i App Store eller Google Play.

 

Hvorfor rabatt på akkurat mensprodukter?

Før Mens Club måtte man betale mer moms på mensprodukter enn for varer som te, tyggegummi og drops. Det synes vi i Coop Prix var helt feil. Mensen er ikke noe man velger selv, og mensprodukter er helt nødvendig. Samtidig håper vi at Mens Club kan bidra til å fjerne tabuet rundt noe så hverdagslig som mensen.

 

Jeg får ikke logget meg på appen?

For å logge inn må du ha en profil på «min side» på coop.no. Klikk deretter «logg inn» øverst på siden. (Du trenger medlemsnummeret for å logge deg på første gangen, senere kan du bruke mobilnummer eller epostadresse.) Passordet i appen er det samme som du bruker på «min side». Har du glemt passordet, klikk på «glemt passord».

 

Er det andre fordeler med å være Coop-medlem?

Du får gode kupongtilbud på produkter du handler ofte. Tilbudene tilsvarer ca. 20 prosent avslag på produktene. Trofaste Coop-medlemmer får også jevnlig tilbud om gratis produkter i appen.

 

Hvordan får jeg rabatten?

Har du samtykket til å motta epost fra Coop eller er bruker av Coop medlemsapp får du rabatten i alle Coop Prix-butikkene.

 

Får jeg medlemsbonus av å kjøpe mensprodukter?

Nei, Mens Club er kun en rabattordning.

Redaksjonen 12. sep 2020