Coop har mange egne merkevarer, blant annet Xtra, Coop-serien og Änglamark. Her kan du lese mer om merkevarene og hvilken serie som passer best for deg.

Derfor bør du kjøpe Coops egne merkevarer

Xtra, Coop og Coop Änglamark er tre av Coop-kjedens egne produktserier. Hva er forskjellen på dem, og hvilke passer best til deg?

– Egne merkevarer har vi for å kunne gi kunden gode og unike produktalternativer til lavere lavere priser, forklarer Hege Berg-Knutsen, sjef for egne merkevarer i Coop.

 

La oss få presentere tre av Coops merkevarer. Du finner alle typer produkter innenfor alle seriene, både tørrvarer, frukt og grønt og ferskvarer:

 

Xtra-serien 

Coop egne merkevarer, Xtra.

Xtra-produktene er gode produkter for en veldig billig penge. Er du prisbevisst, går du for denne!

 

 – Xtra er vårt laveste prisalternativ på hylla. Her finner du mange produkter til svært lave priser, sier Berg-Knutsen.

 

I denne serien finner du produkter innenfor de fleste varegruppene, og serien har alt fra pålegg, snacks og middagsprodukter til hygieneartikler og mineralvann.

 

– Det kan være billigere emballasje og paknings- og salgsløsninger – eller innenfor frukt/grønt litt mer ulik størrelse på produktene du finner i pakka, sier Berg-Knutsen.

 

Coop-serien 

Coop-serien, egne merkevarer.

Produkter med Coop-merket finner du innenfor alle vareområder, og for mange er disse en naturlig del av en handlevogn.

 

 

– I Coop-serien finner du en kvalitet minimum på linje med andre kjente merkevarer, men til lavere pris enn disse, forklarer Hege Berg-Knutsen.

 

 

Coop-serien har et enormt utvalg av varer, og i denne serien finner du blant annet vegetarprodukter i serien Coop Vegetardag, bakervarer fra Coops egne Goman-bakerier, samt saft, juice og syltetøy fra Røra. 

 

Coop Änglamark

Coop egne merkevarer, Anglamark.

Er du interessert i økologiske produkter, kjenner du sikkert til Coop Änglamark. Se etter dette merket så får du garantert miljøvennlige produkter.

 

– Coop Änglamark er Norges mest kjente og kjøpte merke innenfor økologi- og miljøvennlige produkter. 

 

Produktene er produsert uten bruk av kunstgjødsel og kjemiske plantevernmidler. Når du kjøper Coop Änglamark, kan du være sikker på at du kjøper produkter av høy kvalitet som er produsert uten skadelige stoffer og kjemikalier. 

 

– Spesielt innenfor tørrvareprodukter og frukt og grønt har vi et godt utvalg av Coop Änglamark-produkter. Utvalget øker år for år, og salgsøkningen er på hele 17 prosent hittil i år. Innenfor ferskvare er det i første rekke Coop Änglamark melk og egg som er store og viktige produkter for kundene våre, sier Berg-Knutsen.

 

Her kan du lese mer om produkter fra Coop Änglamark »

 

Nytt og spennende

Du som handler fast i en Coop-butikk må bare ha øynene åpne, for her kommer det nemlig stadig nye ting å prøve. 

 

 

– I Coop utvikler vi mange hundre nye egne produkter hvert år. Vi forventer en stor økning i salget av egne merker også fremover, og jobber hver dag for å finne nye og unike produkter og konsepter vi kan tilby våre kunder, avlsutter sjef for egne merkevarer, Hege Berg-Knutsen. 

 

Og dette er selvsagt produkter du bare får i Coop-butikkene, så kom innom – da går du ikke glipp av noe!
   

   

Birgit Schmidiger 15. sep 2018