Hos Coop prix får alle barn gratis frukt mens foreldrene handler!

Fort gjort å gjøre handleturen hyggeligere, sunnere og mer miljøvennlig.

 

Alle som har barn, eller har vært barn for den saks skyld, vet at turer på butikken med de minste ikke nødvendigvis er hverdagens høydepunkt. Lange dager på skole, barnehage og jobb har en tendens til å gå hardt utover blodsukkeret, og det kan være strevsomt å holde høy kollektiv moral samtidig som man navigerer seg gjennom hektisk handlevogn-trafikk.

 

Fornøyde barn og mindre matsvinn

 
Vi i Coop Prix gjør alt for at handleopplevelsen skal være enkel, smertefri og fort gjort. Derfor gir vi gratis frukt til alle barn som er med på butikken.

 

Frukten plasserer vi i en kurv ved butikkens frukt- og grøntavdeling, og her er det bare å forsyne seg!

 

I tillegg til at barna får noe sunt og godt å tygge på, bidrar det til å redusere matsvinn. Kravene for hva som kan selges er svært strenge: frukten blir gjerne fjernet fra fruktavdelingen lenge før den har blitt uspiselig. Nå slipper den frukten å havne i søpla, barna får en liten energiboost, og du som forelder slipper kanskje å si nei når dere triller forbi godterihyllene.

 

Gode matvaner

 
Matvaner og viljen til å prøve nye smaker etableres tidlig i livet. Vi håper at dette skal bidra til å gi barna gode matvaner, og samtidig gi dem et mer bevisst forhold til matsvinn. Og oppdager de noe godt de ikke har smakt før, er veien kortere til å prøve noe nytt neste gang også!

 

Velkommen til en hyggeligere, sunnere og mer miljøvennlig handel hos Coop Prix!

 

s

 

Redaksjonen 03. des 2019