Til hovedinnhold
restemat

Texmex poteter

Potetbåter med tacokjøttdeig eller karbonadedeig, og tex mex-tilbehør som mais, revet ost og salsa er enkelt og smakfullt. Dessuten er det perfekt restemat om du har kokte poteter til overs fra gårsdagens middag!

Texmex poteter

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

kokte poteter

kjøttdeig eller karbonadedeig

olivenolje

tacokrydder

hermetisk mais

revet ost

rømme

salsa

fersk koriander

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 °C. Del 6 kokte poteter i båter og legg utover i en ildfast form.
Stek 200 g kjøttdeig i en stekepanne med 1 ss olivenolje. Dryss over 2 ss tacokrydder og stek under omrøring til akkurat gjennomstekt.
Fordel kjøttet over midten av potetene. Topp med 1 boks avrent mais og 200 g revet ost. Stek i ovnen i ca. 10 minutter eller til osten er smeltet.
Server med rømme, salsa og ferske korianderblader.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆