Dobbel-deal

Vi i Coop Prix jobber hele tiden for at din handleopplevelse skal være så enkel, effektiv og så tidsbesparende som overhodet mulig. Det skal være fort gjort å velge og fort gjort å handle, men for oss innebærer det mer enn oversiktlige butikker, gode ukestilbud og smarte porsjonsstørrelser. Derfor gjør vi det nå enda billigere å handle inn de produktene som har for vane å finne veien til handlekurven din.

 

Enten du handler til en eller mange, er det alltid enkelte varer man handler mer av enn andre. Produkter som for eksempel pasta, brus, salatblandinger, hermetikk, ris og olivenolje har i de fleste kjøkken faste plasser i skuffer og skap. Og det er jo ikke så rart; slike basisvarer brukes i utallige retter og sammenhenger. 

 

Og nettopp derfor, kjære kunde, introduserer vi Dobbel-deal! Konseptet er nærmest selvforklarende: Det er en mengde Coop-hverdagsprodukter, hvor to av samme produkt selges til en fast lav pris. Prisen for én blir altså billigere dersom du kjøper to—bra for både lommebok og tidsbruk.

 

 

Et hav med Dobbel-deals 

s

  

Se full oversikt her, eller stikk innom din nærmeste Coop Prix og sjekk selv—det er fort gjort!

  

 

Redaksjonen 12. sep 2018