Snurr Middagshjulet!

Hvor mange ganger har du spurt deg selv «hva skal jeg ha til middag?» Hundre, tusen, eller kanskje hundretusen ganger? Den tiden er over — Middaghjulet er her!

Middag må vi jo ha, men alle som vet hvor hektisk hverdagen kan være, vet at det å velge middag ikke alltid er like lystbetont. Tette timeplaner og lange dager på skole eller jobb har en tendens til å gjøre middagsvalget til en uinspirert affære—ofte basert på gamle spor og kjedelige rutiner. Bare det å velge kan nærmest være utmattende, nå som valgmulighetene nesten er uendelige. Det er tross alt en grunn til at for eksempel presidenter som Barack Obama aldri valgte middagen sin selv; han sparte hjernekapasiteten til viktigere ting.
   

Klikk her >> Snurr middagsjulet på middagshjulet.no 
  

Vi i Coop Prix er opptatt av enkle og effektive handleopplevelser. Det skal være fort gjort å handle, men også å velge. Derfor har vi laget Middagshjulet—et gøyalt hjelpemiddel når valget er fullt av kval!

 

 

Coop Prix presenterer: Middagshjulet

Usikker på hva du skal ha til middag? Snurr Middagshjulet — det velger for deg! Middagshjulet lander på et tilfeldig protein, og foreslår deretter noen supre oppskrifter med det proteinet som hovedingrediens. Da er det bare å klikke på den oppskriften du synes ser mest spennende ut, og handle deretter.

 

Og du, det er selvfølgelig en mengde smakfulle vegetarvarianter!

 

Alle rettene er både enkle og knallgode. Så snurr Middagshjulet, og kjøp middagen på Coop Prix. Det er fort gjort!

Redaksjonen 12. sep 2018