Hva slags grill trenger du?
Grill riktigÅ tilberede mat over åpen varme ligger i vår natur. Strengt tatt trenger du bare en rist og et bål, men ulike griller har sine fordeler til ulike anledninger.
Å tilberede mat over åpen varme ligger i vår natur. Strengt tatt trenger du bare en rist og et bål, men ulike griller har sine fordeler til ulike anledninger.
For deg som griller på tur:
Det er mange som velger å ta med grill ut i parken, i skogen eller disker opp med grillpiknik på et svaberg ved sjøen. Velg en liten portabel grill fremfor engangsgrill i aluminium. Ikke bare blir resultatet mye bedre, du forsøpler ikke med en portabel grill. Portabel grill finnes både i kull- og gassvariant og er enkle å bruke. Passer for den enkle grillmaten som raskt blir ferdig som for eksempel pølser, burgere, grønnsaker, fisk og skalldyr.
For deg som griller til hverdags:
Gassgrill er et naturlig valg for deg som har en travel hverdag. Den blir raskt varm, og like fort kald. I tillegg slipper du å tømme den for kull. Et par tak med stålbørsten over grillristen, og grillen er klar for å brukes. På gassgrillen kan du grille alt fra små stykker over direkte varme, til større stykker over indirekte varme.
For deg som griller til fest:
Hvis du ønsker den autentiske grillsmaken, velger du kullgrill. Enten du bruker kull eller briketter får maten den riktige grillsmaken. På kullgrillen kontrollerer du enkelt varmen ved hjelp av å lage indirekte- og direkte grillsoner. Det er litt mer arbeid å tenne og vedlikeholde kullet underveis enn å slå på en gassgrill, i tillegg må kullet tømmes etter bruk. Likevel er det helt klart verdt det hvis du er ute etter den genuine grillsmaken.