10 julegavetips til den matglade

Disse julegavene er geniale å gi til de rundt deg som er glade i mat. Her er våre 10 beste julegavetips!

Det er ikke alltid enkelt å finne julegaver til den som har alt. Men det er visse ting som man nesten kan være sikker på at mottakeren blir glad for. I Extra er vi naturligvis opptatt av mat og matglede, og har derfor samlet våre aller beste julegavetips til de matglade rundt deg. Hos mange Extra-butikker rundt i landet, finner du nå et spennende utvalg av utstyr til kjøkkenet. Spiis-serien er rimelig kjøkkenutstyr av høy kvalitet, spesialdesignet for Coop. Her finner du alt fra stekepanner og gode kjeler som passer til både små og store måltider, til smarte kjøkkenredskaper og flott dekketøy.

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk.

Kjeler som tåler det meste.
Spiis gryter og kasseroller passer alle koketopper og kommer i mange varianter og størrelser. Alle har glasslokk, og de tåler også å stå i stekeovnen.

Tips! Gjør gaven mer personlig ved å legge med en god oppskrift og et ønske om å bli invitert på middag. De beste oppskriftene finner du utskriftsklare her.

Alt i en form
Spiis Ildfaste former kommer i et sett med forskjellige størrelser, alt ettersom hva du lager og hvor mange du lager mat til.

Spiis form med kake

Hva med en pause fra julematen?
🐟 Lag en deilig fiskegrateng 🔪

Ta vare på stekepannen din!
Ikke bytt stekepanne oftere enn du trenger. Hos Extra har vi Spiis Pannebeskytter. Den vil bidra til at stekepannen din får et lengre og bedre liv.Slik får du sprø svor
Ribba trenger å komme seg litt ovenpå, som en slags ribbebro, slik at fettet ikke blir liggende og holde svoren dvask. Med Spiis ovnspanne med ribberist får du sprø svor. 
Spiis ribbebro🍴Tips! Hva med å prøve en langtidsstekt ribbe i år? 🎄

Magiske muffins
Spiis muffinsbrett kan redde frokosten og ikke bare bursdagen. Tips! Prøv med en litt løs rundstykkedeig som får heve på benken over natten. Scoop i en god spiseskje i hvert hull, sett brettet inn i kald ovn, skru på til 200C og la dem steke i 25-30 minutter.

Mesterkokk med mandolin
Spiis mandolin gjør amatøren til mesterkokk (i alle fall nesten).

Spiis mandolin

Tips! Kutt syltynne skiver av fennikel med mandolinen. Legg i isbad i noen minutter. Sil av og legg på fat. Drypp over god olivenolje, litt sitron og et dryss havsalt. Nydelig som tilbehør, f. eks til stekt eller bakt fisk.

🌮 Se oppskrift på fisketaco med stekt sei 🐟

Grøtsleiva
Spiis grøtsleiv eller røregaffel er omsorg i et stykke tre. Ikke bare brukervennlig, men også skånsom mot overflater og derfor stekepannens og kjelen sin bestevenn.

Vekt er viktig
En slump, en klype, en dasj, en klunk, et dryss og en neve. Rett og slett en håndfull upresise målenheter. Noen oppskrifter er altså ikke så nøye på det. Andre krever mer kontroll. Med Spiis Kjøkkenvekt får du nettopp kontroll!

Borddekking
Spiis Vinglass, Ølglass og Vannglass er franskprodusert og vil passe perfekt til et festdekket bord. Sammen med Spiis Vannkaraffel og Spiis Bestikksett i 24 deler, er bordet komplett. Det eneste som mangler nå er menneskene, maten, sangen og gleden.

Spiis vinglass

Mos grønnsakene
Med Spiis Potetmoser blir kokte poteter og andre rotgrønnsaker til deilig mos på noen sekunder.

Spiis potetmoser
Det beste tilbehøret til juletorsken finner du hos Extra

Glad i å kokkelere selv?
Hva med å lage noen nydelige hjemmelagde spiselige presanger?
Se tips og ideer


Se forøverig det store utvalget av hjem og kjøkkenartikler i butikkene.

Finn din nærmeste Extra butikk

   

Se ukens kundeavis