19 spennende høstnyheter hos Extra!

Sjokoladepizza, kaffekapsler av topp kvalitet, en hel Knerten-serie og økologisk høne. Extra har ekstra mange spennende nyheter i hyllene framover.

Akkurat nå fylles hyllene hos Extra med mye nytt og spennende som vi håper du vil teste ut. Vi vil jo skjemme bort kundene våre litt, derfor byr vi på noe for enhver smak.

Her er noen av høydepunktene:

1. SJOKOLADEPIZZA

Ristorante Sjokoladepizza fra Dr. Oetker er laget av en bunn tilsatt kakao og toppet med mørk, lys og hvit sjokolade.

Og nei, denne er ikke ment å være middagsmat! Dette er dessert som stekes som en vanlig pizza og kan minne om en dessertpai. En kule vaniljeis vil være ypperlig følge til. Dette er første gang en sjokoladepizza blir tilgjengelig i norsk dagligvare, så vi er spente på om du liker den!

2. NØTTER

Nøtte sine nøtter på farten er perfekt å raske med seg om du har lyst på noe godt eller behov for litt næring. Du kan velge mellom en liten pose Peanøtt eller Nøtte-Mix.

3. KVALITETSKAPSLER

L’OR lanserer den første espressokapselen i aluminium som kan kjøpes i norsk dagligvarehandel. De Nespresso®*-kompatible kapslene kan brukes med Nespresso®*-maskiner. Kaffen kommer i seks ulike varianter, og du får dem i Extra-butikkene fra uke 38 (18. september). Dette betyr altså at du ikke lenger må bestille på nett for å få espressokapsler av topp kvalitet!

*Varemerke tilhørende tredjepart, ikke forbundet med JACOBS DOUWE EGBERTS

4. STORE SJOKOLADEPLATER

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! Og sjokoladeelskerne skal selvsagt få sitt. I høst kan vi by på tre nye store sjokoladeplater: Walters Karamell fra Freia er en melkesjokolade med sprø karamell, røstede mandler og et dryss med havsalt. Toffee Helnøtt Smakfull  fra Freia er en melkesjokolade med ekstra deilig fyll. Til slutt kan vi friste med løsvektfavoritten Crispo Rispuff fra Nidar i plateform.

5. ISKAKE

Diplom-Is kommer med to nye iskaker: Salt karamell med lag av sjokolade toppet med sjokolade og peanøtter, og Sitronis som består av vaniljeis med sitrontrekk.

6. SVARTE TRUSEINNLEGG

Diskresjon er viktig for truseinnleggbrukere. Nå kan du kjøpe Libresse Black Liner, som er et svart truseinnlegg for de som synes hvite truseinnlegg er for synlige i mørkt undertøy. Undersøkelser viser nemlig at snaue 40 prosent bruker svart undertøy fire dager i uka eller mer, og av disse foretrekker 70 prosent et svart truseinnlegg.

7. MER VASK FOR PENGENE

JIF Allrent rengjøring går nå fra 1 liters til 595 milliliters forpakninger. Innholdet vil være mer konsentrert, slik at du får like mange vask for pengene. I tillegg blir det lettere å bære, og du slipper å bruke for mye skapplass. 

8. MILJØVENNLIG SÅPE

Vi lanserer nå Klar-serien, som er et renere, tryggere og mer naturlig alternativ – helt uten unødvendige ingredienser. Her får du miljøvennlig oppvaskmiddel, baderomspray, tøyvaskemiddel og gulvvaskemiddel. Både tryggere for deg som kunde og bedre for planeten. Serien er både Svane- og veganmerket.

9. INSTANT KAFFE

Nå kan du få kjøpt Nescafé Azera Espresso fra Nestlé hos Extra. Dette er instant kaffe som vil appellere til den nye kaffegenerasjonen, en enkel måte å få kvalitetskaffe på hjemme. 

10. COOP KNERTEN-SERIEN


I uke 39 lanseres hele 22 Knerten-produkter hos Extra! Og best av alt – det er snakk om sunne produkter barna vil elske, og som vil gjøre det morsommere å spise sunt.

COOP KNERTEN BRØDPRODUKTER

Knerten familiekneipp har fått navnet "ekspedisjonsbrød" etter den nye Knerten filmen Ekspedisjon Knerten som har kinopremiere 17. november. Brødet er 65 prosent grovt med masse næring for små eventyrlystne.

Knerten runde ekspedisjonsbrød er åttepakning med runde flate brød, som er tilsatt mindre sukker enn tilsvarende typer brød.

Lille-Knertens rundstykker er dagsferske grove rundstykker basert på superbrød. Raskt og enkelt alternativ til brød for barnefamilier.

Knerten knekkebrødpinner er sticks med frukt og honning. Perfekt turmat og mellommat for de minste.

Karolines ostepinner har en mild edamersmak. De har hele tre måneder holdbarhet og er sunnere enn mye annen barnesnacks.

COOP KNERTEN MIDDAGSMAT

Barna elsker kjøttboller, og derfor lanseres Karolines kjøttboller med grønnsaker. Med 35 prosent grønnsaker, nærmere bestemt brokkoli, blomkål og gulrot, er den et sunt og godt alternativ til dagens kjøttboller i hylla.

Lille-Knertens pølser med grønnsaker er ekstra morsomme siden de er så små. Med 35 prosent grønnsaker, nærmere bestemt brokkoli, blomkål og gulrot, er den et sunt og godt alternativ til dagens pølser.

Lille-Knertens burger med grønnsaker er et sunt og godt alternativ til dagens karbonader eller burgere. Den inneholder 35 prosent grønnsaker, nærmere bestemt brokkoli, blomkål og gulrot.

Knerten kylling- og kalkunpølse med grønnsaker er sunn og god! Kommer i en liten pakke med Knerten-design.

LES OGSÅ: – Barna slukte avokadomuffinsene

COOP KNERTEN GRØT OG DRIKKE

Knerten ekspedisjonsdrikk er en ny drikk inspirert av den nye Knerten-filmen «Ekspedisjon Knerten» som har kinopremiere 17. november. Ekspedisjonsdrikken med eple og jordbær er tilsatt vann for å redusere sukkermengden.

Knerten smoothie med jordbær, eple og banan er sunn og god – denne kommer garantert til å bli en favoritt hos de minste.

Knerten risgrøt kommer i porsjonspakninger på 220 gram. Et lite og raskt måltid barna vil elske.

11. ØKOLOGISK HØNE

Det blir mer høne! Og for deg som har ventet på økologisk høne, er ventetida over. Fryst høne passer til mange tradisjonsrike middager, og gjennom å bruke verpehøns unngår vi unødig matsvinn. Extra tar inn Vingulmarks økologiske fryste høne, så nå kan du for eksempel lage en nydelig hønsefrikassé – billig og god middag til store og små.

12. NORSK YTREFILET

Nå kommer Coop sine biffer i fast vekt, da blir det enkelt å vite hva du skal betale, og du kan enkelt velge antall biffer.

13. SUNNE SHOTS

I uke 45 kommer Berit Nordstrands 2xSHOT i Extra-butikkene. Du kan velge mellom rødbete eller ingefær-smak, begge er fulle av vitaminer og gir en kickstart på dagen. Hver flaske inneholder to shots. Produktet har en unik teknologi som gir hele 90 dagers total holdbarhet så lenge de oppbevares kaldt. Perfekt å ha liggende hjemme eller nyte på farten.

14. LAKSEFILET MED SITRONPEPPER

Coop laksefilet med sitronpepper er en smakfull ferdigkrydret laks klar for panna eller grillen. Den kommer i pakker på 400 gram. Dette kommer til å bli en bestselger!

LES OGSÅ: Hva er greia med sesamfrø og laks?

15. SCAMPI

Coop Scampi finner du i ferskvaredisken med en holdbarhet på hele 42 dager. De bærekraftige scampiene er suverene til for eksempel salat eller wok. Perfekt for alle som vil kunne tilberede et raskt måltid.

16. VEGANSK 

Veganbiter og Crispy Vegan Snitzel fra Vivera er to nye veganprodukter Extra tar inn i sitt sortiment. Snitselen er sprø og god – både på smak og konsistens. Vegetarbitene er så god etterligning av kjøtt at du knapt klarer å skille dem fra kylling. Begge produktene har høyt proteininnhold og er en god kilde til fiber.

17. COOP VEGETARDAG

Coop er i dag den som er har satset mest på vegetar- og veganprodukter. Under konseptet Coop Vegetardag kommer det fire nyheter i høst. Blant disse er Coop Vegetardag skivet rød jalapeno – et vegansk påleggsalternativ til ost.

LES OGSÅ: Denne bønnestuingen kan erstatte kjøttdeig

 

18. DENT PASTILLER 

Dent Crush er sukkerfrie pastiller som endrer konsistens underveis. Dent Crush Lakris gir en umiddelbar smak av lakrispulver og mild chili, etterfulgt av salt lakris i kjernen. Dent Crush Fersken gir en umiddelbar smak av fersken i ytterlaget, etterfulgt av smak av syrlig pomello og jordbær i kjernen. Dent Crush Solbær gir en umiddelbar smak av friske solbær, etterfulgt av salt lakris i kjernen.

19. DIVERSE SNACKS

Kornmo7 er en sunn fullkornskjeks bakt med kun syv rene og velkjente ingredienser.

Ballerina kulekjeks er små, luftige melkesjokoladedekkede kjekskuler. Disse sjokoladekjeksene vil garantert kunne tilfredsstille sjokoladesuget. Mmmm ...

Håper du ble litt nysgjerrig, og at du finner noen nye favoritter!