Gjør det gøy å spise sunt! 22 Knerten-nyheter i hyllene på Extra kan bli den nye familiefavoritten.

22 Knerten-nyheter som gjør det gøy å spise sunt

For barn som elsker Knerten, er sjansen stor for at de vil like noen av 22 de spennende (og sunne) Knerten-nyhetene som kommer i Extra-butikkene også.

Få litt drahjelp av selveste Knerten til å få sunne, gode måltider som hele familien liker!

I uke 39 (fra 25. september) finner du hele 22 nye Knerten-produkter hos Extra. Og best av alt – det er snakk om sunne produkter barna vil elske, og som vil gjøre det morsommere å spise sunt.

Den nye serien består av frukt, grønt og bær, smoothies, litt grovere bakervarer, pølser og kjøttboller med grønnsaker.


FRISK OG GOD: Knerten-smoothien kan fort erstatte brusen!

– Med disse produktene håper vi det blir enda lettere for mor og far å få de små til å spise frukt og grønt og grove kornprodukter, sier leder av egne merkevarer i Coop, Hege Berg-Knutsen.

LES OGSÅ: Lindas grove havrevafler er geniale i matpakka

VIL IKKE KOSTE MER

Knerten-produktene er kun laget som en bonus og vil ikke bli dyrere for kundene enn ordinære produkter.

– Vi har ikke laget denne serien for å sko oss på småbarnsforeldre. Vi har laget typiske hverdagsprodukter for at barna skal bli inspirert til å spise frukt, grønt og grove kornprodukter til flere av dagens måltider, sier Berg-Knutsen.

I tråd med verdiene vi kjenner fra Knerten-historiene, skal det ikke komme godteri i denne serien.

LES OGSÅ: 19 spennende nyheter hos Extra i høst

DETTE ER PRODUKTENE:

Knerten-produktene er et resultat av samarbeidet mellom Coop og Paradox Film AS, Familien Vestly og Egmont.

 
KNERTEN-BRØD: Runde ekspedisjonsbrød og knekkebrødpinner er nytt fra Knerten i høst. Når den nye Knerten-filmen kommer i november, gjelder det å ha noe på lur!

COOP KNERTEN BRØDPRODUKTER

Knerten familiekneipp har fått navnet «ekspedisjonsbrød» etter navnet på den nye Knerten-filmen Ekspedisjon Knerten som har kinopremiere 17. november. Brødet er 65 prosent grovt, med masse næring for små eventyrlystne.

Knerten runde ekspedisjonsbrød er åttepakning med runde flate brød, som er tilsatt mindre sukker enn tilsvarende typer brød.

Lille-Knertens rundstykker er dagsferske grove rundstykker basert på superbrød. Raskt og enkelt alternativ til brød for barnefamilier.

Knerten knekkebrødpinner er sticks med frukt og honning. Perfekt turmat og mellommåltid for de minste.

Karolines ostepinner har en mild edamersmak. De har hele tre måneder holdbarhet og er sunnere enn mye annen barnesnacks.


SUNN MIDDAG: Burgere og pølser med grønnsaker i. Kan fort bli en ny middagsfavoritt! 

COOP KNERTEN MIDDAGSMAT

Barna elsker kjøttboller, og derfor lanseres Karolines kjøttboller med grønnsaker. Med 35 prosent grønnsaker, nærmere bestemt brokkoli, blomkål og gulrot, er den et sunt og godt alternativ til dagens kjøttboller i hylla.

Lille-Knertens pølser med grønnsaker er ekstra morsomme siden de er så små. Med 35 prosent grønnsaker, nærmere bestemt brokkoli, blomkål og gulrot, er den et sunt og godt alternativ til dagens pølser.

Lille-Knertens burger med grønnsaker er et sunt og godt alternativ til dagens karbonader eller burgere. Den inneholder 35 prosent grønnsaker, nærmere bestemt brokkoli, blomkål og gulrot.

Knerten kylling- og kalkunpølse med grønnsaker er sunn og god! Kommer i en liten pakke med Knerten-design.

LES OGSÅ: Fire spennende nyheter i Coop Vegetardag-serien!

COOP KNERTEN GRØT OG DRIKKE

Knerten ekspedisjonsdrikk er en ny drikk inspirert av den nye Knerten-filmen Ekspedisjon Knerten som har kinopremiere 17. november. Ekspedisjonsdrikken med eple og jordbær er tilsatt vann for å redusere sukkermengden.

Knerten smoothie med jordbær, eple og banan er sunn og god – denne kommer garantert til å bli en favoritt hos de minste.

Knerten risgrøt kommer i porsjonspakninger på 220 gram. Et lite og raskt måltid barna vil elske.


SMÅTT OG SUNT: Fint å ta med på tur eller sende med i matpakka.

COOP KNERTEN FRUKT OG GRØNT

Det vil også lanseres en rekke frukt og grønnsaker: Lille-Knerten Epler, Lille-Knerten druer, Lille-Knerten Jordbær, Lille-Knerten Blåbær, Lille-Knerten Snackagurk, Lille-Knerten Gulrøtter, Lille-Knerten Snackpaprika, Perletomater.