Flytende Melange, 9 gode grunner til å ha det i kjøleskapet.

9 grunner til å alltid ha flytende Melange i kjøleskapet

Flytende margarin er genialt å ha på lur til steking og baking. Det kan også brukes til et par ting du kanskje ikke hadde tenkt på!

Har du ikke Flytende Melange stående i kjøleskapsdøren?

Det er faktisk mange grunner – ni for å være eksakt – til at det er en dårlig idé.    

Flytende Melange gjør nemlig livet på kjøkkenet litt enklere. Det kan jo være komplisert nok fra før, så hvorfor ikke unne deg noe som forenkler det litt?

 

9 FORDELER MED FLYTENDE MELANGE

1. KAKENS BESTE VENN

Flytende Melange kan sprutes rett fra flasken og opp i bakebollen. Du slipper å vente på at margarinen skal smelte, og du får en kasserolle mindre i oppvasken. Kakene blir både saftige og luftige!

2. PRAKTISK FLASKE

Flasken er ikke bare hendig og praktisk å sprute rett i pannen eller bakebollen. Den kan også brukes til å lage pannekakefigurer med. Fyll den tomme flasken med pannekakerøre, og tegn figurer i pannen. 

3. INNEBYGD STEKETERMOMETER

Flytende Melange endrer farge etter hvert som temperaturen endrer seg. Fargen på margarinen, viser deg når temperaturen er akkurat perfekt: 

🍳 Når margarinen skummer, holder panna cirka 140 grader og egner seg til å steke egg og omelett.

🐟 Når den er lysebrun, holder panna cirka 160 grader og er klar for å steke fisk og panert kjøtt. 

 🍖 Når Melange er nøttebrun, holder panna cirka 180 grader og er klar for å kylling og biff.

4. TÅLER HØY TEMPERATUR

Ulike fettyper tåler ulike temperaturer før de oksiderer og får en harsk smak. Flytende Melange er laget av rapsolje, og kan derfor fint varmes helt opp til minst 180 grader – som er perfekt steketemperatur for kjøtt. Noe høyere temperatur er det sjelden du trenger. 

5. PASSER TIL ALT

Flytende Melange er perfekt til all slags kokkelering – både steking og baking. Enten du skal steke kylling, biff, fisk eller grønnsaker, eller om du skal bake sjokoladekake eller steke vafler. 

6. SPRUTER LITE

Melange spruter lite, så du trenger ikke frykte panna og slipper å beskytte deg mot stekesprut.

7. LYNRASK SMØRING AV FORMER

Sprut i formen, og smør utover med hånden eller en pensel. Smøring av former tar kun få sekunder! 

8. ET MUST TIL POPCORN!

Når margarinen har blitt nøttebrun, er temperaturen perfekt for hjemmelaget popcorn. Aldri mer brent popcorn! Bruker du Flytende Melange med smør- og rapsolje, får du også den gode smørsmaken med på kjøpet.

9. FLYTENDE RETT FRA KJØLESKAPET

Siden Flytende Melange inneholder hele 78 % rapsolje, er den alltid flytende selv om den kommer rett fra kjøleskapet. Alltid klar til bruk – null ventetid.   

Har vi klart å overbevise deg? Da bør du ta turen innom Extra – som akkurat nå har kampanje på Flytende Melange. 2 flasker for kun 50 kroner! :)