There's a new kid in town. Møt den kule søsteren til french toast og arme riddere: Arme ridder-ruller.

Arme riddere, jordbær og smeltet sjokolade - samtidig. Det virker nesten for godt til å være sant, men nei. French toast roll-ups er faktisk lekende lett å lage!

French toast roll-ups har tatt bloggerverdenen med storm, og ikke uten grunn. De smaker helt nydelig, de er morsomme å lage, og det er noe helt annet enn de vanlige (og ofte bløte) arme ridderne. I motsetning til de vanlige arme ridderne, er disse heller laget ved å rulle loffskiver rundt digg fyll, før man dypper rullen i egg, steker den og ruller den i sukker og kanel. Dette gjør at man får varmt fyll og et knasende sprøtt ytre.

Det beste med toastrullene er at du kan fylle dem med akkurat det du vil. Hvis du ikke er i sjokoladehumør, kan du for eksempel bytte ut sjokopålegget med en enkel miks av kremost og melis, og toppe det hele med friske bringebær. Nydelig og friskt!

Alternativt kan du eksperimentere med andre favorittkombinasjoner: Hva med peanøttsmør og syltetøy? Eller en «over the top»-kombo med sprøstekt bacon og lønnesirup? 

Dette trenger du:

 
4 skiver toastloff

4 ts sjokoladepålegg

4 jordbær, delt i fire

1 egg

2 ss melk

1,5 dl sukker

1 ts kanel

Smør til steking

Slik gjør du:

1. Kjevle loffskivene flate, og skjær av skorpene.

2. Smør sjokoladepålegg langs den nederste kanten, og legg de oppdelte jordbærne på sjokoladen. Rull skiven sammen, og lim skjøten med en liten dert sjokoladepålegg.

3. Pisk sammen egg og melk i en bolle, og dypp toastrullene i blandingen.

4. Stek rullene i smør på middels varme i en stekepanne. Stek alle sidene til rullene er gylne og gjennomvarme.

5. Bland sukker og kanel på en liten asjett, og rull de ferdigstekte toastrullene i sukkerblandingen slik at de blir dekket.

6. Serveres varme. Nyt!

Følg Extra_Norge på Instagram og abonner på vår YouTube-kanal for flere episke tips og triks!  

Sulten på flere videoer? Slik lager du Oreo-iskake med kun 3 ingredienser.