Freakshake er den mest freaky milkshaken verden har sett

Dette monsteret av en milkshake er ikke for sarte sjeler, og nytes best etter en hard dag – eller til en spesielt festlig anledning.

Freakshakes er - som navnet tilsier - en helt «freaky» milkshake. Milkshaken serveres i et enormt Norgesglass, og er pyntet til det ekstreme med alt fra brownies til krem, kjeks, donuts og pretzels. For å nevne noe.  

Dette monsteret av en milkshake er ikke for sarte sjeler eller vanlige hverdager. Men har du hatt en ekstremt tung dag, er det lite som kan løfte deg (og blodsukkeret ditt) til himmels som en freakshake. Eller om du har noe å feire, eller som ekstrem helgekos, er dette kanskje tingen?

Freakshaken vår serveres toppes med krem, kokosboller, browniesbiter, tutti frutti-strøssel, kjærlighet på pinne, saltstenger og sjokoladesaus (phew). Du kan selvfølgelig forenkle dette, og bare toppe med for eksempel krem og litt strøssel.

Glasset er dekorert med sjokoladepålegg og peanøttsmør som er rullet i Smarties, mens innsiden av glasset har fått en god runde med sjokoladesaus. Så her er det bare å finne fram skje, 50 servietter, og et godt magemål.

Ikke gå glipp av: Denne Snickers-iskaken er faktisk da bomb.

Pass på toppingen

For at toppingen ikke skal synke ned i milkshaken underveis i «monteringen», er det viktig at du lar det være nok plass i glasset til en ekstra kule med iskrem oppå milkshaken som kan holde toppingen på plass.

Utenom dette er det egentlig bare å gønne på med dine favorittgodsaker som pynt: Hva med et stykke rullekake, litt banan, jordbærsaus og sjokoladestrø? Eller popcorn, poppin' candy og karamellsaus? Det er kun fantasien (og vekten av toppingen) som setter stopper.

Langtveisfra

Den originale Freakshaken ble til i Canberra, Australia i 2015, da kaféen Pâtissez lanserte sine helt elleville milkshakes toppet med brownies, marshmallows, krem og det som verre (ehem, bedre) er, ifølge Buzzfeed.

Nå har denne Milkshake 2.0 fått et oppsving i popularitet igjen, siden kaféen Molly Bakes Café i London har begynt å servere dem. Vi er med andre ord bare en 1723 kilometers lang biltur unna. Synes du dette er for langt, kan videoen under kanskje være en god trøst.

Se også: Du kan ikke lage en mer amerikansk pizza enn dette.

Freakshake med kokosbolle og brownie

Dette trenger du (1 sulten/feststemt/trist person): 

Milkshake:
3 kuler sjokoladeis, pluss 1 ekstra til montering
2 dl melk
1/2 dl sterk kaffe, avkjølt (kan sløyfes)

Pynt:
Nugatti
Peanøttsmør
Smarties
Tutti frutti-strøssel
Saltsticks
Kjærlighet på pinne
Kokosboller
Brownies, bite size
Krem på boks
Iskrem
Sjokoladesaus

Slik gjør du: 

1. Kjør ingrediensene til milkshaken i en blender. Begynn med dekorering av glasset i mellomtiden: Hell sjokoladesaus på innsiden av glasset - det behøver ikke å være nøyaktig gjort. 

2. Smør Nugatti og peanøttsmør langs kanten av glasset, og rull det i Smarties slik at de fester seg til sjoko- og peanøttpålegget.

3. Hell milkshaken i glasset, og pass på å få satt sugerøret i på dette tidspunktet. Legg en stor klump med iskrem i milkshaken, og sprut masse krem oppå.

4. Dryss tutti frutti-strøssel over kremen, og sett en kokosbolle og en browniebit som er delt i to oppå kremen. Stikk noen saltsticks og kjærlighet på pinne bak kokosbollen, og topp eventuelt med mer sjokoladesaus. Nyt!