Glad i vegetar og vegan? Da har vi fire gode nyheter til deg!

Coop Vegetardag-serien utvider med fire nyheter, og som en ekstra bonus vil Extra ha 25 % tilbud på alle varer i serien ut året!

Coop Vegetardag-serien ble lansert i fjor sommer, og den har vært en gedigen suksess. Derfor vil vi gi kundene våre enda mer å velge imellom, og vi lanserer nå fire nye Coop Vegetardag-produkter – tre av dem er veganske.

– Våre kunder, som også er våre eiere, har etterspurt flere veganske påleggsalternativer, så nå har vi utviklet to varianter vi er veldig fornøyde med – Coop Vegetardag skivet rød jalapeno og Coop Vegetardag italiensk salat. I tillegg lanserer vi et vegansk alternativ til revet ost og en vegetarisk pizzatopping, forteller leder for konseptutvikling i egne merkevarer i Coop, Line Wanderås Németh.

Dette er med andre ord godt nytt for alle som ønsker et mer bærekraftig og vegetarisk kosthold.

LES OGSÅ: 19 spennende høstnyheter hos Extra!

Ta en vegetardag!

TO NYE VEGANSKE PÅLEGG

Coop Vegetardag skivet rød jalapeno er et vegansk pålegg til brødskiva laget av potet- og kassavastivelse, kokos- og olivenolje. Produktet er et alternativ til ost. Det er fri for palmeolje og soya, og er en rik kilde til vitamin B12 og kalsium. Produktet vil være i butikk fra uke 40.

Coop Vegetardag italiensk salat er uten egg, og smaker som vanlig italiensk salat uten kjøtt. Passer godt til brødskiva eller som tilbehør til vegetarburger. Produktet vil være i butikk fra uke 38.

VEGANSK ALTERNATIV TIL REVET OST

Coop Vegetardag revet classic er et vegansk alternativ til revet ost laget av potetstivelse og kokosolje. Produktet passer ypperlig til taco, på pizzaen eller som dryss på salaten. Det er fri for palmeolje og soya, og er en rik kilde til vitamin B12 og kalsium. Produktet vil være i butikk fra uke 40.

VEGETARISK PIZZATOPPING

Coop Vegetardag pizzatopping er en pakke med små boller man kan ha på pizzaen. Produktet er fritt for soya, og er laget av vegetabilsk fiber og olivenolje. I tillegg til høyt kostfiberinnhold er det også rikt på protein. Ettersom pizzatoppingen inneholder eggehvitepulver, er den ikke vegansk. Produktet vil være i butikk fra uke 38.

LES OGSÅ: Slik gjør du tacoen vegetarisk nesten uten å merke forskjellen

FLERE VIL HA VEGETAR

Alle fire produktene kan kjøpes i alle Extra sine butikker.

– Vegetardag-serien er både for den uttalte vegetarianer og den som rett og slett har lyst på en kjøttfri dag i uka, forteller salgs- og konseptsjef i Extra Monica Knapperholen.

Extras satsing på vegetarmat blir med dette både større og bedre. Dette skjer som en følge av at denne gruppen forbrukere er voksende. I dag sier nemlig hver fjerde nordmann at de vil redusere kjøttinntaket, ifølge Nationen. 

BONUSTILBUD

Som en ekstra bonus lanserer Extra også 25 % på alle Coop Vegetardag-produkter fra uke 38 og ut året.

– I Extra heier vi på at de norske forbrukerne skal ha muligheten til å velge blant et stort utvalg til en billig penge. Det er vår jobb som kjede å sørge for å inspirere kundene og gi dem lyst og mulighet til å velge nye og spennende produkter. Vi ønsker å ligge i forkant av utviklingen i samfunnet og har derfor satset på å utvikle gode produkter innenfor dette segmentet, utdyper Knapperholen.

ELSKET AV KUNDENE

Produktene i Vegetardag-serien har så langt svært høy gjenkjøpsgrad, forteller Knapperholen.

– Kunden kommer tilbake for å kjøpe produktene om og om igjen. Dette tyder på at de er høyt elsket. Nå håper vi at kundene også vil omfavne de nye flotte produktene vi lanserer i denne runden. Det er for øvrig bare å glede seg til fortsettelsen, vi jobber nemlig med utvikling av flere spennende Vegetardag-produkter.