Hjemmelaget is kan du få på to minutter, og med bare tre ingredienser. Har du kremfløte, fryste bær og melis, er du snart i mål!

Hjemmelaget is på 1-2-3

Ja, vi mener det bokstavelig! Denne kremede fristelsen er faktisk hjemmelaget is laget av bare tre ingredienser.

Hjemmelaget is? Er ikke det mye styr med ismaskin, og enda mer styr hvis du ikke har ismaskin? Ikke hvis du tar hurtigversjonen! Det tar faktisk bare to minutter ...

Smak deg fram

Det eneste du trenger hvis du blir fysen på noe godt en varm dag, er kremfløte, melis og fryste bær. 

Og siden det tar så kort tid, er det ikke nødvendig å lage ferdig desserten før dere spiser heller. La maten synke, sett på kaffen, og mens kaffetrakteren gjør jobben sin, freser du sammen den friske desserten.

👌SANS FOR DET ENKLE? Her er verdens enkleste marengsdessert👌

Her er det dessuten bare å bruke fantasien når det gjelder smaker. Fryste ananasbiter, gir frisk ananasis. Eller hva med mango, appelsin, eple, kiwi, jordbær, blåbær eller multer?

Erstatter du kremfløten med yoghurt, får du en litt sunnere variant. 

🌼PRØV OGSÅ: Langpannekake med sommersmak🌼


SAUS: Har du bringebærsaus, er det jo ekstra stas. Eller sjokoladesaus...

Oppskrift på hjemmelaget is med 3 ingredienser

DU TRENGER (til 4 personer):
200 g
fryste bringebær eller annen fryst frukt eller bær
1 ss melis (toppet)
5 dl kremfløte
Evt. 12 ekstra bringebær til pynt

SLIK GJØR DU: 
1. Ha de fryste bærene og melisen i en food processor, hell i fløten, start maskinen og la den gå på full kraft i ca. 15-20 sekunder. Bærene fryser kremfløten, og du får en supergod iskrem. 

2. Fordel iskremen i skåler. Pynt gjerne med friske bringebær, saus eller strøssel.

PRØV OGSÅ: Ostekake i glass