Hvem vil vinne billetter til intimkonsert med Justin Bieber?

Nå kan du og din extra gode venn vinne to billetter til intimkonsert med Justin Bieber 29. oktober på Chateu Neuf i Oslo.

Justin Bieber kommer til Oslo 29. oktober for å holde en intimkonsert på Chateu Neuf.

Extra ønsker å slå et slag for hverdagsheltene og gir deg muligheten til å ta med din extra gode venn på intimkonserten! Vi har 50 billetter til intimkonserten, og nå kan du vinne en billett til deg og en til din extra gode venn. 

Slik deltar du i konkurransen

1. Legg ut et bilde på Instagram-profilen din som du selv har tatt, og tag din extra gode venn som du vil ha med på konserten

2. Fortell hvorfor denne personen er en extra god venn

3. Bruk emneknaggen #extragodvenn

Juryen som vurderer bidragene som kommer inn, ser etter den extra gode vennen som virkelig fortjener en takk – en venn som sprer solskinn uansett hvor dere går, som gjør dagen din bedre, og rett og slett er en extra god venn. 

Et innlegg om din extra gode venn kan for eksempel se slik ut: «Line overrasker meg alltid med små gaver. Denne gangen har jeg lyst til å overraske henne! #extragodvenn» 

Konkurransen varer fra mandag 12. oktober til søndag 25. oktober klokken 23:59. I konkurranseperioden kan du dele så mange bilder du vil.

Konkurransen er åpen for alle, men deltakere under 16 år må ha tillatelse til å delta fra en foresatt, og vinnere under 16 år må ha følge av en foresatt. 

Vinnere blir kåret fortløpende, og senest på mandag 26. oktober. Vinnerne blir varslet i innboksen på Instagram, og denne meldingen må vinneren svare på innen torsdag 29. oktober klokka 09.00 for å kunne gjøre krav på billetten.

For at du skal få et varsel når vi sender melding til innboksen din på Instagram, må du følge @extragodvenn. 

Hvis ditt bidrag vinner, får både du og vennen din billett til konserten. Hvis dere begge er under 16 år, får dere en ekstra billett, ettersom dere må komme i følge av en forelder. 

Husk at profilen din på Instagram må være offentlig for at bildet ditt skal være synlig i konkurransen. 

Informasjon om konkurransen 

Hvem arrangerer konkurransen?
Arrangør er dagligvarekjeden Extra (Coop Norge Handel AS).

Hva er premiene? 
Vi deler ut 50 billetter til intimkonsert med Justin Bieber på Chateau Neuf i Oslo 29.oktober.

Når er konkurranseperioden?
Konkurransen varer fra mandag 12. oktober – søndag 25.oktober kl.23.59. Vinnere vil bli kåret fortløpende og senest mandag 26. oktober, og vil bli varslet i innboksen på Instagram.

Hvem sitter i juryen?
Bidragene blir juryert og vinnerne kåres av en jury bestående av Extra-sjef Håvard Jensen, markedsdirektør i Universal Gjermund Moastuen,  og snowboardstjernen Terje Håkonsen.

Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle. Deltakere må ha fylt 16 år senest den 29. oktober 2015. Deltakere under 16 år må ha tillatelse til å delta fra en foresatt og vinnere under 16 år må ha følge av en forelder til konserten. Alle billetter vil utstedes i grupper på minimum to, slik at yngre deltakere har muligheten til å komme i følge med en forelder.

Alle billetter som utstedes er personlige og kan ikke videreselges. Billettene vil knyttes til vinnere med navn, og gir alle vinnere tilgang til et nummerert sete til konsertdelen av arrangementet. I tillegg til å forbedre sikkerheten, vil dette hjelpe oss å eliminere svartebørssalg av billetter. Ingen billetter vil være til salgs til dette arrangementet.

Det er ingen kjøpeplikt eller innmeldingsplikt for å delta i konkurransen.

Hvordan blir sikkerheten ivaretatt på konserten?
Universal og TV2 har engasjert ProSec Security AS  for å ta hånd om det sikkerhetsmessige rundt arrangementet. Chateau Neuf vil kun være tilgjengelig for deltakere med gyldig billett. Hele området rundt huset vil bli omkranset av høye tildekkede gjerder. I tillegg vil området bli avsperret med konsertbarrikader. Det vil derfor ikke bli noen mulighet til å treffe eller se artisten ved ankomst eller avreise.

Aktuelle klokkeslett for arrangementet – inkludert innslipp og starttider – vil bli annonsert i media, samt direkte til vinnere. Det vil ikke være nødvendig å møte opp tidligere enn annonsert, da det er forhåndsnummererte billetter som er knyttet til setene inne i konsertsalen. Vi samarbeider også med Majorstua politistasjon – personer uten gyldig billett kan bortvises fra stedet.

Extra er ikke ansvarlig for vinnernes egen sikkerhet under arrangementet.

Forbehold
Extra forbeholder seg den eksklusive retten til å utestenge en konkurransedeltaker fra konkurransen om denne bryter med konkurransereglene, jukser eller på en annen måte forsøker å skaffe seg urettmessige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen.

Dersom det oppstår en situasjon, hendelse eller hensyn som medfører at det av en eller annen grunn ikke skulle være mulig å gjennomføre konkurransen som planlagt, kan Extra alene endre vilkår og betingelser for kampanjen. Extra tar forbehold om skrivefeil eller andre mangler i kampanjen som kan forekomme. Extra kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle konsekvenser som følge av dette, eller dersom konserten med Justin Bieber avlyses. Dersom vinner ikke ønsker å motta premien, vil ny juryering skje. Vinnere må selv svare på melding i innboksen på Instagram innen torsdag 29.oktober kl.09.00. Billetter som ikke er gjort krav på innen dette, bortfaller.

Samtykke til publisering av vinner og bilder
Ved å motta premien samtykker vinnere i konkurransen til at Extra kan publisere navn og foto uten ytterligere godkjenning eller kompensasjon.

Extra kan benytte vinnerbildene til markedsføring. Deltaker må ha rettighet til bilder som lastes opp, og må selv ha tatt bildet. Fotograf må også ha tillatelse til å publisere bildet fra personer som er fotografert på bildene. Bilder som er merket med #extragodvenn kan bli publisert på Extras nettside. Bildene kan også bli delt i sosiale medier. Extra fraskriver seg et hvert ansvar for eventuelle bilder som lastes opp som ikke deltager selv har fulle rettigheter til.

Extra er ikke ansvarlig for eventuelle følgekostnader knyttet til premiene eller bruken av dem – så som for eksempel transport til avreisested, kost, losji, tilleggsaktiviteter- og utstyr, og annet som ikke er beskrevet som en del av premien.

Personopplysninger
Nødvendige personopplysninger om deltakere vil bli innhentet og lagret for å administrere konkurransen og kontakte finalister og vinnere. Informasjonen vil ikke bli formidlet videre til tredjepart eller brukt i annen sammenheng. Vinnere må legitimere seg på selve arrangementet for å sikre at deltaker og billett stemmer overens.

Aksept av vilkår og betingelser
Ved å delta i konkurransen aksepterer deltakeren gjeldende konkurranseregler og vilkår. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene. Videre aksepterer deltakeren arrangørens beslutninger rundt kåringen av vinner, endringer i konkurranseperioden, opplegg, gjennomføring eller annet som vedrører konkurransen.