Marinert scampi på spyd

Noe av det deiligste du kan servere av grillmat er fisk og skalldyr. Det er hverken vanskelig eller ensformig. Her hjelper vi deg på veien med en av våre favorittoppskrifter.

På tide å imponere med litt variasjon på grillen! Prøv denne enkle men gode oppskriften som vi er sikre på vil slå an hjemme hos deg også.

DETTE TRENGER DU (4 PERSONER):

1 pose rå scampi

Marinade:

1 ss
honning
2 ss balsamico eddik
1 ss hakket ingefær
2 fedd hvitløk
1 lime

SLIK GJØR DU:

1. Skrell scampi.

2. Bland alle ingrediensene til marinaden, ta av et par ss til senere. Bland scampi i marinaden og la de marinere i minst 15 minutter, i kjøleskap.

3. Bruk en varm grill eller panne.

Tre scampi på spyd og grill de til de er rosa på alle sider.
Server med resten av marinaden.

Extra-tipset!
Unngå brente grillspyd på grillen. Legg grillspydene i vann i 30 minutter før du bruker dem.