Ostesmørbrød med lam

Dette ostesmørbrødet smaker like himmelsk som det ser ut som! Det beste av alt er at det er laget med rester fra lammesteika. Godt for magen og for lommeboka, når du finner alt inne på Extra!

Ofte er restene i kjølskapet en gullgruve til deilige retter, men noen ganger må vi minnes på det. Så nå minner vi deg på at restene av lammesteika kan bli til det diggeste ostesmørbrødet. Med smeltet ost og rørte tyttebær, bør dette være så fristende at det vil være rart om vi ikke har det som et "must" for dagen etter at lammesteik har stått på menyen. Vi lar oss friste! 

PÅSKELAMMET

Dette trenger du (1 porsjon):

Ostesmørbrød:
2 skiver grovbrød
2 skiver fra gårdagens lammestek, eller 4 skiver lammerull
5 skiver Østavind
1 ss rørte tyttebær 

Rørte tyttebær
100 g tyttebær
50 g sukker
Rør godt sammen la stå i 30 min

Slik gjør du:

1. Skjær opp to skiver brød. Smør undersiden av brødskivene og ha på 3 skiver Østavind.
2. Skjær 3 tynne skiver av gårdagens lammestek, legg over rørte tyttebær og topp med de siste skivene med Østavind. Legg så på siste skive med grovbrød – med smørsiden opp.
3. Stekes på medium pluss varme. Server gjerne med litt ekstra rørte tyttebær.