Juletrebrownies for store og små!

Velkommen til det kuleste juleverkstedet! Her viser vi deg hvordan du enkelt kan ordne juleverksted med barna og lage juletre av brownies.

Nå som julesesongen sparker i gang for store og små med både juleavslutninger, julebord eller juletrefester, kan du helt enkelt skape julestemning på kakebordet med Norges kakefavoritt.

LEKENDE LETT!

Skap julestemning med oppskjærte browniesbiter i små trekanter, dekorert med farget melisglasur, kakepynt og sukkerstenger som trestammer – og voilà! Juletrebrownies!Bruk gjerne også pepperkakeformer til å forme ut browniesbiter og dekorere med julefarger og glitter, som lett pynter opp kakebordet og skaper julestemning.


NÅR MAN SKAL SAMLE FAMILIEN...

Skap julestemning med koselige juleaktiviteter og lag juletrebrownies! Enklere blir det ikke når man skal samle familie rundt bakebordet til et morsomt juleverksted, og du slipper å ta fram en eneste kjevle. I tillegg er aktiviteten lekende lett for barn i alle aldre. 

JULETREBROWNIES

Antall: 21 stk juletrebrownies 
Tid: 30 min

Du trenger: 
1 pose TORO Brownies Langpanne*
2 egg 
1,5 dl vann
150 g smeltet smør eller (1,5 dl flytende margarin)

Pynt:
Melis
Grønn konditorfarge
7 stk Sukkerstenger
21 kakepynt stjerner


* Ønsker du å lage TORO Brownies (12 kakestykker) tilpasser du tilberedningen og bruker en liten langpanne 20x30cm

 

SLIK GJØR DU:

1. Sett stekeovnen på varmluft 165 °C (ved over- og undervarme 175 °C). Rør sammen 2 egg, 1,5 dl vann og 150 g smeltet smør (eller flytende margarin). Bland med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.

2. Bruk en form på ca. 30×37 cm. Smør formen og klipp til bakepapir og legg i bunnen av formen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i 25-30 minutter.

Bruker du en større form, eller stekeplaten som følger med stekeovnen må tiden reduseres med ca. 5 minutter.

3. La kaken avkjøles i formen før den deles opp i trekanter.

4. Pynt med grønn glasur, stikk sukkerstengene inn nederst som stamme og pynt med kakestrøssel. Vil du ha en stjerne i toppen finner du stjerner som en del av 4-kammers kakepynten i dagligvarebutikker.

Server til de du har lyst til å gi julestemning 🙂

Du finner flere kule Toro-triks på Toros-side bakingforalle.no