Disse toastrullene med brie er uimotståelige

Disse toastrullene trenger du kun tre ingredienser og noen minutter for å lage.

Elsker du smeltet ost? Da bør du bli kjent med disse toastrullene. 

De er nemlig fylt med brie og timian, og er uimotståelig gode! 

Kun tre ingredienser 

Toastrullene lages på noen få minutter av kun tre ingredienser: loffskiver, brie og timian.

Alt du trenger å gjøre er å skjære skorpen av loffskivene, kjevle dem flate, legge på ost og urter, før du tilslutt ruller dem sammen og steker de gylne i en panne med olivenolje. Og vips, så har du en perfekt snacks med deilig varm og smeltet ost. 

🎬  Se bare her: 

TILBEHØR

Det smaker ekstra godt om du serverer noe søtt og syrlig «attåt». Her kan du rett og slett bare bruke litt syltetøy – for eksempel solbærsyltetøy som passer spesielt godt til smeltet brie.

Dypp gjerne rullene i en skål med hakkede hasselnøtter og litt frisk persille for å gi toastrullene en ekstra tvist. Nøttene vil bidra med spennende teksturer, mens urtene fresher opp.

LES OGSÅ: Arme ridder ruller har tatt verden med storm

STEKETIPS

Det er lite som kan gå galt når du skal tilberede toastrullene, men vær oppmerksom på at det kan være litt vanskelig å få de til holde seg sammenrullet. Du kan bruke en cocktailpinne eller tannpirker (uten mentolsmak!), men det vil gjøre det vanskeligere å steke dem jevnt.

Om du vil prøve deg uten pinner, er trikset å starte stekingen med snittflaten ned og prøve og presse litt på rullene underveis slik at de «limer» seg sammen. Det er dessuten viktig at både loff- og osteskivene er skåret tynt. Toastrullen er ferdig når den er gyllen på alle sider. 

VARIER GJERNE

Du kan naturligvis variere toastrullene på utallige måter. Alle osteslag og de fleste urter vil smake godt, og du kan også prøve deg frem med masse ulikt tilbehør.

Søte toastruller vil og smake nydelig. Det kan du for eksempel lage ved å fylle loffskivene med sjokoladepålegg. Det vil smake helt topp med noen friske jordbær ved siden av.

Når det gjelder type brød, så må du nok ha loffskiver til denne oppskriften. Men husk at du fint kan bruke daggammel loff, og i samme slengen få redusert matavfallet ditt. Det liker vi! 

LES OGSÅ: 5 ting du kan lage av tørt brød

Toastruller med brie og timian

DETTE TRENGER DU: 

8 skiver loff
100 gram brie
fersk timian
nykvernet svart pepper
olivenolje til steking 

Til servering: Knuste hasselnøtter, hakket persille, solbærsyltetøy. 

DETTE GJØR DU: 

1. Skjær skorpen av loffskivene. Kjevle skivene flate.

2. Legg på tynne skiver brie, dryss over timian og krydre med nykvernet pepper. Rull sammen.

3. Stek i olivenolje til loffen er gyllen på alle sider. Pass på å steke med snittflaten ned, og sørg for å «lime» rullene sammen etter hvert som osten smelter. Server med solbærsyltetøy og en blanding av hakket persille og hasselnøtter til å dyppe rullene i.