50 % medlemskupp på bleier

Skann Coop medlemsapp eller medlemskortet ditt i kassa og gjør bleier billige hos Extra!

Extra skal være konkurransedyktige på pris og gjeninnfører nå medlemskupp med 50% rabatt på alle bleier. Medlemskuppet på bleier kommer i tillegg til den ordinære medlemsbonusen på 20% via Babybonusen. Extra har med dette Norges billigste bleier.

I 2019 gjorde vi småbarnslivet billig ved å lansere babybonus på bleier, babywipes og barnemat. Medlemskuppet gjelder alle bleier hos Extra, og trekkes direkte fra i kassa når du skanner Coop medlemsapp eller medlemskortet ditt.

For en familie med små barn handler det om mye mer enn bare utgifter til bleier, og våre tall viser at andre produkter utgjør langt over halvparten av de totale utgiftene knyttet til babyprodukter. Vi fortsetter derfor med Babybonusen som utgjør en ekstra besparelse på 20% medlemsbonus på alle babyprodukter. På toppen av dette får du som Coop-medlem ekstra kuponger i medlemsappen om du handler babyprodukter i Extra.

Dette kommer i tillegg til medlemskuppet på bleier og Babybonusen.

Altså sparer barnefamiliene totalt sett mer i Extra enn de gjør hos våre konkurrenter som kun har rabatt på bleier.

Totalpakken for småbarnsforeldre er fortsatt best i Extra!

SLIK FÅR DU MEDLEMSKUPPET:

  • Bli medlem i Coop. Er du ikke medeier enda, er det enkelt å melde seg inn. Som medlem får du minimum 1 % kjøpeutbytte på alt du handler, i tillegg til en rekke andre medlemstilbud.
  • Scann koden i medlemsappen i kassen. Det gjør at kjøpene registreres på ditt medlemskap og at rabatten trekkes fra.

 

BLI MEDEIER NÅ

Allerede medlem? Last ned medlemsappen for å få bonusen.