Slik kan familien din spare tusenvis av kroner med Extras babybonus!

Hos Extra får du 20 % babybonus, det vil si at 20 % av pengene du bruker på bleier, babywipes og barnemat går rett inn i fordelsregnskapet ditt! Det kan bli veldig mye penger for en småbarnsfamilie.

Teksten er utarbeidet i samarbeid med Lise Vermelid Kristoffersen som står bak podcasten, bloggen, Instagram-kontoen og boka Pengesnakk
 

Bruk medlemsappen – få babybonus

Babybonusen får du uansett hvilke merker du velger. Det eneste du må huske på er å scanne Coop medlemsapp når du kommer til kassen.

Har du ikke lastet ned appen anbefaler jeg deg å gjøre det uavhengig om du handler barneprodukter eller ikke. Appen gir deg oversikt over forbruket ditt i Coops butikker, du får kuponger på varer du kjøper ofte og nå kan du også bruke appen til å betale med.

Ønsker du ikke å bruke appen kan du få babybonus med vanlig medlemskort også – men da må du ha samtykket til å motta e-post fra Coop.

Babybonus på 20 % hos Extra har de allerede hatt i et år, men de har ingen planer om å slutte med det. Supert for alle som handler bleier, babywipes og barnemat. Når det gjelder barnematen får du bonus på både grøt, smoothier i klemmepose, babysnacks og barnemat på glass. 20 % av summen du bruker på disse varene får du tilbake igjen.

 

Se hvordan du kan spare

Hvis du for eksempel kjøper en bleiepakke til 50 kroner, vil du få tilbake 10 kroner når du bruker babybonusen.

Hvis familien din bruker 1 000 kroner på babyprodukter hver måned, blir det 12 000 kroner på et år. Bonusbeløpet dere får tilbake er 20 % av 12 000, altså 2 400 kroner.

Pengene fra Extras babybonus samles opp i fordelsregnskapet ditt gjennom året. Du vil ikke se beløpet på kvitteringen, men etter hver måned beregnes bonusbeløpet ditt, og du kan se opptjent beløp i appen fra den 10. måneden etter.

Summen du tjener opp i år utbetales til din Coop konto på våren. Så deilig å få disse pengene utbetalt! Kanskje de kan brukes til barnesparing eller til å finne på noe hyggelig med ungene?