Gjør det billig med 20 % babybonus

Småbarnslivet blir billigere med Extra! Som Coop-medlem får du hele 20 % babybonus når du handler barnemat og babywipes hos oss.

Babybonusen får du uansett hvilke merker du velger, og den gjelder i alle Extra sine butikker. Det eneste du må huske på er å skanne Coop medlemsapp når du kommer til kassen.

Du får babybonus på:

  • Barnemat
  • Babywipes
  • Smukker
  • Sjampo, såpe og kremer

Av barnemat gjelder bonusen på både grøt, smoothier i klemmepose, babysnacks og barnemat på glass. I tillegg får du som Coop-medlem også 50 % rabatt på alle bleier hos Extra!

Babybonusen gjelder ikke på morsmelkerstatning.


DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å FÅ BONUSEN:

  • Bli medlem i Coop. Er du ikke medeier enda, er det enkelt å melde seg inn. Som medlem får du minimum 1 % kjøpeutbytte på alt du handler. Det betyr litt penger tilbake på alt annet enn babyprodukter også.
  • Last ned Coops medlemsapp. I medlemsappen får du oversikt over fordelsregnskapet ditt, du får kuponger på ting du handler ofte og du kan lese tilbudsavisen som oppdateres hver uke.
  • Kjøp babywipes og barnemat hos Extra. Jo mer du kjøper hos oss, jo større blir kjøpeutbyttet ditt.
  • Skann koden i medlemsappen i kassen. Det gjør at kjøpene registreres på ditt medlemskap.

 

BLI MEDEIER NÅ

Allerede medlem? Last ned medlemsappen for å få bonusen.  

Pengene fra Extras babybonus samles opp i fordelsregnskapet ditt gjennom året. Du vil ikke se beløpet på kvitteringen, men etter hver måned beregnes bonusbeløpet ditt, og du kan se opptjent beløp i appen fra den 10. i måneden etter.

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM BABYBONUS

Hvor får jeg bonusen?
Har du samtykket til å motta epost fra Coop eller er bruker av Coop medlemsapp får du bonusen på alle Extra-butikkene.

Hva får jeg medlemsbonus på?
Nå får du som er bruker av Coop medlemsapp eller har samtykket til epost hele 20 % bonus på alt av babywipes og barnemat. Bonusen gjelder ikke på morsmelkerstaning.

Hva hvis produktet er på tilbud?
Du får også 20 % medlemsbonus på tilbudsvarer.

Får jeg vanlig kjøpeutbytte i tillegg?
Ja, du får kjøpeutbytte på minimum 1 prosent i tillegg til 20 % babybonus.

Hvem får medlemsbonus?
Alle medlemmer som bruker Coop medlemsapp eller som har samtykket til epost fra Coop får 20 prosent bonus på babywipes og barnemat hos Extra. I tillegg får man også 11% på all fersk frukt og grønt. Man kan ikke få bonus på morsmelkerstaning.

Hvordan får jeg medlemsbonusen?
Alle som bruker Coop medlemsapp eller har samtykket til epost får medlemsbonusen ved å skanne appen i kassen når de betaler. Medlemmer som er logget inn på Coop medlemsapp eller har samtykket til epost kan også registrere kjøpet med medlemskort.

Når startet bonustilbudet?
Fra og med 16.september 2019.

Når slutter bonusen?
Det slutter ikke, dette er en fast babybonus.

Hvor ser jeg hva bonusen blir?
Bonusen beregnes på slutten av hver måned og vises i ditt fordelsregnskap på coop.no/min-side. Bonusen vises ikke på kassakvitteringen.

Når ser jeg bonusen?
Bonusen beregnes på slutten av hver måned og legges til ditt fordelsregnskap på coop.no/min-side den 10. hver måned.

Når får jeg bonusen?
Opptjent bonus gjennom året settes inn på din medlemskonto i begynnelsen av neste år, på samme måte som kjøpeutbytte og bonuser fra Coop medlems samarbeidspartnere.

Når kan jeg bruke bonusen?
Etter at bonusen er satt inn på medlemskontoen kan du flytte den over til din egen bankkonto. Du kan også la pengene bli stående og få renter etter ditt samvirkelags satser.

Hvorfor gis kun bonus til dem som har logget inn i medlemsappen eller har avgitt epost-samtykke?
Coop ønsker å gjøre det enklere for deg som kunde å oppnå gode fordeler, samt å få viktig og relevant informasjon. Appen og personlige eposter er vårt beste verktøy for å imøtekomme deg som kunde og dine behov. I tillegg til å spare miljøet sparer vi kostnader som kommer kundene til gode i form av lavere priser og unike medlemsfordeler.

Er det andre fordeler ved å avgi samtykke til epost?
Du får spennende og relevante eposter tilsendt direkte til deg, basert på dine ønsker og kjøpsadferd. Med det får du tilbudene litt før alle andre.

Er det andre fordeler med Coop medlemsapp?
Du får gode kupongtilbud på produkter du handler ofte. Tilbudene tilsvarer ca. 20 prosent avslag på produktene. Trofaste Coop-medlemmer får også jevnlig tilbud om gratis produkter i appen.

Hvordan finner jeg medlemsappen?
Søk etter «Coop medlem» på App Store eller Google Play.

Jeg får ikke logget meg på appen?
For å logge inn må du ha en profil på «min side» på coop.no. Klikk deretter «logg inn» øverst på siden. (Du trenger medlemsnummeret for å logge deg på første gangen, senere kan du bruke mobilnummer eller epostadresse.) Passordet i appen er det samme som du bruker på «min side». Har du glemt passordet, klikk på «glemt passord».

Hva om jeg ikke husker passordet mitt til «min side»?
Har du glemt passord kan du klikke på «glemt passord» ved innloggingen på «min side». Om dette ikke fungerer kan det tyde på at du ikke tidligere har vært innlogget eller registrert som bruker av «min side». Gå da til www.coop.no, velg «logg inn på min side», og deretter «registrer meg». Dette kan du også gjøre i appen. Sjekk at dine opplysninger stemmer og lag deretter passord som består av minimum 8 bokstaver og tall.

Hvorfor trenger jeg Coop medlemsapp?
Coop ønsker å gjøre det enklere for deg som kunde å dra nytte av alle fordelene du har som Coop-medlem. Appen og epostkommuniksjon er vårt beste verktøy for å imøtekomme deg med viktig og relevant informasjon. I tillegg til å spare miljøet sparer vi kostnader som kommer våre kunder til gode i form av lavere priser og unike medlemsfordeler.

Se også sparetips fra Lise Vermelid Kristoffersen. Hun står bak Instagram-kontoen, bloggen og podcasten Pengesnakk