20 % babybonus

Bruk Coop medlemsapp og få 20% babybonus på bleier, babywipes og barnemat når du handler hos Extra! Med babybonusen er det enda mer lønnsomt å være medeier i Coop.

Uansett om du velger produkter fra Änglamark – vår egen serie med økologiske og svanemerkede produkter - eller kjente merkevarer som Libero, Pampers, Nestlè og Hipp, med Coop medlem-appen får du 20% bonus hver gang du handler barnemat, bleier og babywipes. DET er mange kroner spart på et år, det. For å få bonusen må du huske å registrere kjøpet med Coop medlemskort eller medlemsapp.

Vil du spare enda mer, lønner det seg å følge med på tilbudskupongene dine: Det du kjøper mye av skal du alltid få ekstra billig hos Extra. Vi tilpasser derfor kupongene til nettopp din handlekurv – ikke det alle andre kjøper. For vi gjør alt for at småbarnsfamilier skal handle extra billig!

Babybonusen er tilgjengelig for alle Coop-medlemmer som bruker appen vår eller har samtykket til e-post fra Coop Medlem. Pengene du sparer kommer inn på din Coop-konto og kan sjekkes på Coop fordelsregnskap.

MANGE FORDELER SOM COOP-MEDLEM

Når du melder deg inn i Coop, blir du medeier i Coop. Som medeier får du disse fordelene:

  • Minimum 1 % kjøpeutbytte på alt du kjøper.
  • 11% bonus på frukt og grønt hos Extra for alle som bruker «Coop medlem»-appen eller har samtykket til e-post fra Coop Medlem.
  • 20% bonus på bleier, barnemat og babywipes hos Extra for alle som bruker «Coop medlem»-appen eller har samtykket til e-post fra Coop Medlem.
  • Medlemsrabatter på det du handler hos samarbeidspartnere.
  • Rabatter på omlag 20% på de varene som du oftest kjøper.
  • Jevnlig tilbud om gratis produkter. Produktene er tilpasset ditt kjøpemønster.
  • Rabatter hos samarbeidspartnere innen hotell, bensin, forsikring, teater, klær osv.
  • Spesielt gunstige medlemstilbud hver måned.

 

Hvor får jeg bonusen?

Har du samtykket til å motta epost fra Coop eller er bruker av Coop medlemsapp får du bonusen på alle Extra-butikkene.

Hva får jeg medlemsbonus på?

Nå får du som er bruker av Coop medlemsapp eller har samtykket til epost hele 20 % bonus på alt av bleier, babywipes og barnemat.

Hva hvis produktet er på tilbud?

Du får også 20 % medlemsbonus på tilbudsvarer.

Får jeg vanlig kjøpeutbytte i tillegg?

Ja, du får kjøpeutbytte på minimum 1 prosent i tillegg til 20 % babybonus.

Hvem får medlemsbonus?

Alle medlemmer som bruker Coop medlemsapp eller som har samtykket til epost fra Coop får 20 prosent bonus på bleier, babywipes og barnemat hos Extra. I tillegg får man også 11% på all fersk frukt og grønt.

Hvordan får jeg medlemsbonusen?

Alle som bruker Coop medlemsapp eller har samtykket til epost får medlemsbonusen ved å skanne appen i kassen når de betaler. Medlemmer som er logget inn på Coop medlemsapp eller har samtykket til epost kan også registrere kjøpet med medlemskort.

Når startet bonustilbudet?

Fra og med 16.september 2019.

Når slutter bonusen?

Det slutter ikke, dette er en fast babybonus.

Hvor ser jeg hva bonusen blir?

Bonusen beregnes på slutten av hver måned og vises i ditt fordelsregnskap på coop.no/min-side. Bonusen vises ikke på kassakvitteringen.

Når ser jeg bonusen?

Bonusen beregnes på slutten av hver måned og legges til ditt fordelsregnskap på coop.no/min-side den 10. hver måned.

Når får jeg bonusen?

Opptjent bonus gjennom året settes inn på din medlemskonto i begynnelsen av neste år, på samme måte som kjøpeutbytte og bonuser fra Coop medlems samarbeidspartnere.

Når kan jeg bruke bonusen?

Etter at bonusen er satt inn på medlemskontoen kan du flytte den over til din egen bankkonto. Du kan også la pengene bli stående og få renter etter ditt samvirkelags satser.
Hvorfor gis kun bonus til dem som har logget inn i medlemsappen eller har avgitt epost-samtykke?

Coop ønsker å gjøre det enklere for deg som kunde å oppnå gode fordeler, samt å få viktig og relevant informasjon. Appen og personlige eposter er vårt beste verktøy for å imøtekomme deg som kunde og dine behov. I tillegg til å spare miljøet sparer vi kostnader som kommer kundene til gode i form av lavere priser og unike medlemsfordeler.

Er det andre fordeler ved å avgi samtykke til epost?

Du får spennende og relevante eposter tilsendt direkte til deg, basert på dine ønsker og kjøpsadferd. Med det får du tilbudene litt før alle andre.

Er det andre fordeler med Coop medlemsapp?

Du får gode kupongtilbud på produkter du handler ofte. Tilbudene tilsvarer ca. 20 prosent avslag på produktene. Trofaste Coop-medlemmer får også jevnlig tilbud om gratis produkter i appen.

Hvordan finner jeg medlemsappen?

Søk etter «Coop medlem» på App Store eller Google Play.

Jeg får ikke logget meg på appen?

For å logge inn må du ha en profil på «min side» på coop.no. Klikk deretter «logg inn» øverst på siden. (Du trenger medlemsnummeret for å logge deg på første gangen, senere kan du bruke mobilnummer eller epostadresse.) Passordet i appen er det samme som du bruker på «min side». Har du glemt passordet, klikk på «glemt passord».

Hva om jeg ikke husker passordet mitt til «min side»?

Har du glemt passord kan du klikke på «glemt passord» ved innloggingen på «min side». Om dette ikke fungerer kan det tyde på at du ikke tidligere har vært innlogget eller registrert som bruker av «min side». Gå da til www.coop.no, velg «logg inn på min side», og deretter «registrer meg». Dette kan du også gjøre i appen. Sjekk at dine opplysninger stemmer og lag deretter passord som består av minimum 8 bokstaver og tall.

Hvorfor trenger jeg Coop medlemsapp?

Coop ønsker å gjøre det enklere for deg som kunde å dra nytte av alle fordelene du har som Coop-medlem. Appen og epostkommuniksjon er vårt beste verktøy for å imøtekomme deg med viktig og relevant informasjon. I tillegg til å spare miljøet sparer vi kostnader som kommer våre kunder til gode i form av lavere priser og unike medlemsfordeler.

 

 

LAST NED APPEN I DAG
Bli Coop-medlem i dag, og last ned Coop-appen i AppStore eller Google play i dag! :-)

 

Se ukens kundeavis