EXTRA er billigste dagligvarebutikk i VGs matbørs i juli!

Extra har aldri hatt flere fornøyde kunder, vokser mest i markedet og er i juli kåret til Norges billigste dagligvarekjede av både Nettavisen og VGs matbørs!

Det er god stemning hos oss om dagen! Aldri før har tilbakemeldingene fra kundene vært bedre, og da VG i dag 24. juli kåret landets billigste dagligvarekjede gikk Extra helt til topps. Extra var også billigste dagligvarekjede i Nettavisens måling forrige uke.

- Vi har gjort akkurat det vi har lovet kundene våre, som er de som eier oss, og gitt dem den billigste handlekurven. Resultatet viser at Extra er en av de billigste kjedene i Norge, og det er vi stolte av!

Vi har erfart at kundene åpenbart setter pris på Extras kombinasjon av lave priser og stort utvalg. Ingen annen dagligvarekjede vokser raskere i årets første halvår – både vekst i eksisterende butikker og totalt der nye butikker regnes med. Markedsandelen ved utgangen av juni var på rekordhøye 14,3 prosent – en økning på 1,4 prosentpoeng fra samme periode i fjor, ifølge ferske tall fra analyseselskapet Nielsen.
- Extra har i flere år vært vekstvinneren i bransjen og vi ligger an til å gjenta suksessen også i år. Dette er takket være våre flotte kunder og ekstremt dyktige ansatte, sier Christian Hoel, kjededirektør i Extra.

Samtidig som Extra vinner pristester og markedsandeler, vinner de også stadig flere kunder. Interne målinger av kundetilfredshet viser nivåer langt over samme tidspunkt i fjor.
- Vi får fantastiske tilbakemeldinger fra kundene. Det gjør meg utrolig stolt og viser hvilken enorm innsats våre ansatte legger ned for å skape gode handleopplevelser, sier Hoel

Se prissammenligningen hos VG

- Vi jobber hardt hver dag for å være billigst i alle kategorier, uavhengig av pristester, sier Kjededirektør Christian Hoel. Vi er allikevel veldig glad for at også VGs matbørs beviser at EXTRA er billigst!


Se ukens kundeavis