DAGENS – RASK OG BILLIG MIDDAG!

Vi har både de lave prisene og det gode utvalget, og nå har vi fått vi enda flere varer. Finn dine nye middagfavoritter!

Coop dagens

SUPERRASKE PASTARETTER

Bare varm opp DAGENS carbonara eller bolognese i en gryte i 10 minutter, så har du rask og enkel middag til hele familien. Eller både dagens og morgendagens middag.

TIPS: Det er ekstra godt med et dryss parmesan på pastaen før servering.

Coop dagens

ENKLE OG GODE SUPPER

Vi har kokt opp basene til thaisuppe, currysuppe og fiskesuppe på forhånd, sånn at du bare trenger å varme dem opp i 5 minutter, før du tilsetter kjøtt, fisk og skalldyr eller grønnsaker.

Extra lett å velge sunt!

På forsiden av pakken finner du små ikoner som viser hva vi synes smaker aller best i suppen – og på baksiden kan du lese tilberedningstips som hever smaken litt ekstra!

TIPS: Suppene får ekstra god smak hvis du tilsetter, fløte, yoghurt naturell eller creme fraiche rett før servering.

Coop dagens

GRYTER TIL HVERDAG OG ANDRE DAGER DET MÅ GÅ LITT FORT

Med gode og sunne råvarer i bunn har vi laget en red curry-gryte og en hverdagsgryte, som bare trenger å varmes opp i 8 minutter. Tilsett kylling, svin, fisk eller skalldyr – eller det du har i kjøleskapet. Det aller meste smaker godt i disse grytebasene!

TIPS: Hvis du liker sterk mat, så sleng en ekstra chili i gryta, mens du varmer den opp.

Hver pakke inneholder nok mat til 2 store og 2 små – og du velger selv hva du vil tilsette av fisk, kjøtt eller grønnsaker. Det har aldri vært enklere å lage dagens middag.