Extra blir hovedsponsor av Norsk Parafriidrett

Extra er hovedsponsor av Norsk friidrett. Nå utvides dette sponsoratet til også å gjelde parafriidretten. Sponsoratet muliggjør en helt ny satsning og hverdag for Norges parafriidrettsutøvere.

Norges raskeste mann, Salum Kashafali er blant utøverne som nå får en ny idrettshverdag.

- Vi i parafriidretten er naturligvis svært glade for at Extra nå går inn som vår hovedsponsor. De er en stor aktør som mener alvor med sponsor og idrettssatsingen sin. Mange av vi som driver med parafriidrett har ikke hatt mulighet til å satse på samme måte som våre funksjonsfriske kollegaer. Extra muliggjør nå dette for oss, så nå blir det definitivt en ny idrettshverdag, forteller Kashafali.

Corona intet hinder for samarbeidet

- Selv om den internasjonale sesongåpningen for parafriidrettsutøverne ble utsatt på ubestemt tid, trådde sponsoratet i kraft allerede juni 2020. Det betyr at selv om sesongen 2020 er utenom det vanlige, kan parafriidretten allerede nå begynne å legge et enda bedre fundament for satstingen fremover og i årene som kommer.
 

- Vi har vært hovedsponsorer av friidretten i to år nå, så satsningen på parafriidretten var et helt naturlig neste steg for oss i forbindelse med samarbeidsavtalen og vårt fokus på friidrett. Det er fantastisk å se de prestasjonene norske parafriidrettsutøvere har stått for de seneste årene. Nå gleder vi oss til å følge utviklingen enda tettere og bidra med det vi kan i årene som kommer, sier markedssjef i Extra Kari Grothe Karlsen.

Betyr enormt mye, for mange.

- Det er fantastisk at Extra nå blir hovedsponsor for norsk parafriidrett. Det betyr enormt mye for mange. Dette får ikke bare positive konsekvenser for våre største stjerner, som for eksempel Salum. Men også for hele ParaFriidrett-landslaget sine 5 andre utøvere som er mindre profilerte og jobber beinhardt for satsningen sin hver eneste dag. I tillegg vil sponsoratet komme alle parautøvere som kvalifiserer seg til internasjonale konkurranser og mesterskap ved at egenandelen reduseres/fjernes.  Dette vil bety mye med tanke på treningshverdagen og tilrettelegging for proffsatsning, sier Christina Vukicevic Demidov i Norges parafriidrett.

Extra ser frem til å følge Parafriidretten tett i årene som kommer og vi gleder oss til å heie frem utøverne.

 

extra_sponsor-parafriidrett.png